İphone 11 Fiyatını Yüzde 30 Düşürdü! İphone 11 128 gb Yeni Fiyatı Yayınlandı..

İphone 11 Fiyatını Yüzde 30 Düşürdü! İphone 11 128 gb Yeni Fiyatı Yayınlandı..

Akıllı telefon satın alacaklar fiyatı oldukça düşen iPhone 11'i tercih ediyor. Öyle ki Apple'ın yaptığı bu indirim çok sevildi. Peki iPhone 11 fiyatı ne kadar düştü? Merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İşte güncel Apple iPhone fiyatları ve indirim miktarı...

iPhone 11 fiyatındaki indirim dikkat çekti. %30 düşen fiyatı ile adından söz ettiren iPhone 11, eskisinden çok daha ucuza satılıyor. Peki ya Apple neden böyle bir kampanya yaptı? İndirimi şirket mi yapıyor yoksa e-ticaret sitelerinde böyle bir fırsat mı var? Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyor. Öyle ki indirim için elinizi çabuk tutmanız da ayrı bir önem taşımakta. Aksi halde akıllı telefon satın alacaksanız zamlı halden almak zorunda kalabilirsiniz.

iPhone 11 Fiyatı Düştü!

iPhone 11'in normalde 13 bin TL'ye satıldığını biliyoruz. Yapılan indirimle birlikte bu fiyat iyice azalmışa benziyor. Peki kaç bin TL indirimle satılacak? Apple'ın fırsatları saymakla bitmiyor. Çeşitli e-ticaret sitelerindeki indirim dikkatleri üzerine çekmekte. Ürünün 128 GB versiyonunu satın alacaksanız işte detaylardan söz edelim.

Kampanya Yakında Bitecek!

Öte yandan Apple'ın iPhone 11 kampanyası yakında sona erecek. Dolayısıyla iPhone 11'deki 1050 TL'lik indirimi kaçırmamalısınız. Bir sonraki ay akıllı telefonlara zam gelebilir. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün TRT Bandrol fiyatında artış yaşanmıştı. Bu da akıllı telefonlara yeni bir zam geleceği anlamını taşıyor.