İphone 11 Fiyatını Düştü! İphone 11 Alacaklar Apple Magazalarına Koştular..

İphone 11 Fiyatını Düştü! İphone 11 Alacaklar Apple Magazalarına Koştular..

Apple'a ait iPhone 11 telefon modeliyle ilgili çeşitli gelişmeler meydana geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği akıllı telefona dair neler biliyoruz? Gündemde yer alan Apple indiriminin nedeni ve güncel fiyat hakkında gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

iPhone 11 fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler şaşırtıyor. Apple, öyle bir indirime imzasını attı ki fiyatlarda önemli bir düşüş yaşandı. Peki ya güncel iPhone 11 fiyatı ve indirim oranı hakkında neler biliyoruz? Apple neden böyle bir şey yapıyor? Uzun süredir telefondaki fiyatların bu kadar düştüğünü görmemiştik. Son yıllarda Apple'a ait yeni telefonların astronomik fiyattan satışa sunulduğu biliniyor.

Apple İndirime Gitti!

Apple, son zamanlarda diğer akıllı telefon modelleri için de benzer hamlelerde bulunuyor. En azından çeşitli e-ticaret sitelerinin bunu yaptığını söylemeliyiz. Dolayısıyla Apple gibi büyük bir şirketin akıllı telefonlarında indirim yapmasının bir nedeni var. Şirket, pazar payını güçlendirmek istiyor. Dolayısıyla akıllı telefonları daha uygun fiyata satması oldukça normal karşılanmakta.

iPhone 13 Kaç TL'ye Düştü?

iPhone 13 fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmelere bakacak olursak kaç TL'ye düştüğü hakkında bilgi sahibi olabiliriz. Fiyatların iyice düştüğü ve özellikle de 1000 TL'lik indirimin bunda etkili olduğunu belirtelim. 13 bin TL'ye satılan telefonla ilgili diğer gelişmelere de değineceğiz.