İphone 11, 12, 13 Fiyatı Düşüşe Geçti! Apple Bayileri Kuyruk Oluşturdu!

İphone 11, 12, 13 Fiyatı Düşüşe Geçti! Apple Bayileri Kuyruk Oluşturdu!

iPhone 11, 12 ve 13 fiyatlarına ilişkin güncel gelişmeler paylaşıldı. Apple, yaptığı indirim ile gündeme geldi. Peki Apple'a ait akıllı telefon satın alacaksanız ne yapmalısınız? İşte akıllı telefon isteyenleri bekleyen gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Bu indirim fırsatını kaçırmak istemeyebilirsiniz.

Apple, yeni bir satış stratejisi uygulayacak. Pazar payının küçülmesiyle birlikte iPhone akıllı telefonlarının satış yüzdesi de genele göre iyice azaldı. Bu durumun farkında olan şirket ise fiyatlarda indirim yapıyor. Dolayısıyla iPhone model telefon satın alacaksanız bunlara dikkat etmeniz gerekebilir. iPhone 11, 12 ve 13'ün fiyatları iyice düştü.

Apple İndirime Gitti!

Apple, bir süreliğine uygun fiyattan iPhone model telefon satacak. Haliyle bu gelişme sonrasında pazar payını artıracağı düşünülüyor. Hali hazırda mevcut iPhone modelini bir üst sürüme yükseltmek isteyenler de bu fırsatı değerlendirecektir. Dünya çapında eskisi gibi daha yüksek bir yüzdeliğe sahip olmak için elinen geleni yapacak.

iPhone 11, 12 ve 13 Fiyatları

Iphone 11 modeli 11.7000 liradan satışa sunulmakta. Dolayısıyla 10 bin TL'ye yakın olan bu telefon modeli dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak Apple'a ait Iphone 12  satın almak isterseniz de 14,500 TL ödeyebilirsiniz. iPhone 13'e gelecek olursak 19 bin TL'den satışa sunulduğu belirtiliyor. Dilerseniz Apple mağazası dilerseniz de e-ticaret sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Fiyatlar zaman zaman değişkenlik gösterebilir. Dolayısıyla indirim sona ermeden acele etmeniz sizin için daha iyi olacaktır.