Dünyanın En Güçlü Ekran Kartı Olan Asus GeForce RTX 3090 Ti Özel İndirime Girdi!

Dünyanın En Güçlü Ekran Kartı Olan Asus GeForce RTX 3090 Ti Özel İndirime Girdi!

Asus NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti fiyatını görenler çok şaşırdı. Çünkü büyük bir indirim var. İnternet üzerinden satın alacağınız ekran kartı ile birlikte fiyat listesi çok farklı bir hal aldı. Peki ekran kartı yüzde kaç indirimle satılacak? ASUS NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti büyük ilgi çekiyor.

Asus NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti satın alacaklara müjdeli haber verildi. Son zamanlarda ekran kartı fiyatları iyice artmış vaziyette. Hal böyle olunca düşük fiyata indirimli halde satılan ürünler dikkat çekmeye başladı. Özellikle de Asus NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti için beklentiler fazlasıyla yüksek tutuluyor. 2022 yılbaşından bu yana bazı ekran kartlarının değer kaybına uğraması sevindirdi. Kripto para madenciliğinde işler yolunda gitmeyince pek çok kişi yeni ekran kartı satın almayı bıraktı ve stoklar doldu. Bu durum fiyatları da olumlu yönde etkiledi.

Büyük İndirim Var!

Geçtiğimiz aylara göre daha uygun fiyata satılması beklenen Asus NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti için fiyat listesi de paylaşıldı. N11 üzerinden satın alabileceğiniz bu ürün, ister oyun bilgisayarları isterseniz de yazılım video kurgu gibi önemli alanlarda bilgisayarın hızlı çalışmasını sağlamak için kullanılabilir. Aynı zamanda efektif kullanımlar için de tavsiye ediliyor.

Fiyatı Ne Kadar?

Asus NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti ekran kartının fiyatı N11 üzerinde 61.950.000 TL yerine 54.374,40 TL'ye satılıyor. Bu büyük indirimi kaçırmamak için de acele etmelisiniz. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlasını yine sizlere paylaşacağız.