Asus GeForce RTX 3080 Tİ Fiyatları El Yakıyordu! Asus GeForce RTX 3080 Tİ Ekran Kartına 5.000TL İndirim Geldi!

Asus GeForce RTX 3080 Tİ Fiyatları El Yakıyordu! Asus GeForce RTX 3080 Tİ Ekran Kartına 5.000TL İndirim Geldi!

Asus GeForce RTX 3080 Tİ ürünündeki indirim dikkat çekti. GTX 3080 Tİ'nin güncel satış fiyatı ne durumda? Eğer oyun bilgisayarı toplayacaksanız hangi sitede indirim olduğunu merak edebilirsiniz. Uygun fiyatıyla birlikte bu ekran kartını satın almak isteyenler araştırma yapıyor.

Asus'a ait GTX 3080 Tİ için indirim haberi verildi. Ekran kartlarındaki düşüşler gözler önüne serilmekteydi. Şimdi ise indirimin sırasının GTX 3080 Tİ'de olduğu görülüyor. Fiyatlara bakılacak olursa güncel gelişmelere sahip olabilirsiniz. Söz konusu indirimle birlikte oyun bilgisayarı toplamak isteyenler bu habere çok sevindi. Peki bizleri daha ne gibi gelişmeler bekliyor? Çünkü mining yapmak isteyenler de kendilerine uygun bir ekran kartı aramaktaydı. Fakat şu sıralar kripto para madenciliğinin eskisi kadar kazançlı olmaması nedeniyle pek çok kişinin ekran kartını sattığını ve piyasada bolluk yaşanmasına neden olduğunu söyleyebiliriz.

GTX 3080 Tİ Fiyatları Düştü!

Öte yandan fiyatların gün geçtikçe düşmesi ise gözden kaçmıyor. Söz konusu indirimle birlikte bizleri başka neler beklemekte? Ekran kartı satın alacaksanız Vatan Bilgisayar'daki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Vatan Bilgisayar'da İndirim!

ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3080 Ti ürününün indirime girdiği belirtildi. Dolayısıyla bu fiyata satın almak için elinizi çabuk tutmanız tavsiye ediliyor. 33.511 TL'ye satıldığın bilgisine ulaşıldı. 8377 TL'den başlayan taksitlerle alım yapabilirsiniz. Söz konusu gelişmeler ve daha fazlasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.