Asus GeForce RTX 3080 OC Ekran Kartı Bir Daha Bu Fiyata Bulunmaz! Sınırlı Stoklarla Satışa Sunuldu!

Asus GeForce RTX 3080 OC Ekran Kartı Bir Daha Bu Fiyata Bulunmaz! Sınırlı Stoklarla Satışa Sunuldu!

Ekran kartı satın almak isteyenlere Asus GeForce RTX 3080 OC 10GB 320Bit GDDR6X müjdesi verildi. Peki ekran kartı ne kadara satılıyor? İndirimli halde satın almak oldukça kolay hale geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği mining ve oyun ekran kartı için indirimli fiyatı sizlerle paylaştık.

Asus, GeForce RTX 3080 indirimi ile gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ekran kartı fiyatları şu sıralar düşüş ile adından söz ettirmekte. Eğer oyun bilgisayarı veya yazılım için bilgisayar toplamayı düşünüyorsanız, kasanızda eksik edilmemesi gereken bir ürün diyebiliriz. Dolayısıyla güncel fiyatını incelediğinizde sizler de şaşıracaksınız. Söz konusu Asus ürünü şu an için indirimli olarak satılıyor. Peki güncel fiyatı nedir? Asus GeForce RTX 3080 OC 10GB 320Bit GDDR6X hakkında merak edilenleri yanıtlıyoruz.

Mining İçin Birebir!

Asus GeForce RTX 3080 OC 10GB 320Bit GDDR6X için mining ekran kartı da denmekte. Ayrıca oyunlarda sağlam performans alabilmek ve çeşitli kasıntıları önlemek için de bu ekran kartı tercih edilmektedir. Hepsiburada üzerindeki satış fiyatını görenler şimdiden sipariş vermeye başladı.

Asus GeForce RTX 3080 Fiyatı!

Asus GeForce RTX 3080 OC 10GB 320Bit GDDR6X ürününün güncel fiyatı 32.999 TL olarak belirtildi. Satın almak için vakit kaybetmez iseniz zamlı halinden kurtulabilirsiniz. Dolayısıyla indirimli şekilde Hepsiburada üzerinden satın alma imkanınız bulunuyor.