ASUS GeForce GTX 3090 OC Kartına Sınırlı Stoklu Dev İndirim Başladı!

ASUS GeForce GTX 3090 OC Kartına Sınırlı Stoklu Dev İndirim Başladı!

ASUS GeForce GTX 3090 OC ekran kartı ile ilgili çeşitli gelişmeler yer aldı. İndirimli halde satılmakta olan GTX 3090'ı satın almak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. Çünkü fiyatlar ciddi oranda düştü. Dolayısıyla güncel fiyat listesini sizlerle paylaşıyoruz. Peki yüzde kaç indirim yapıldı?

ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3090 OC fiyatlarında yapılan indirim dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği indirimlere ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Peki ekran kartlarındaki son durum nedir? Oyun bilgisayarı topluyorsanız sisteminizden eksik olmaması gereken bu ekran kartı, genel olarak kripto para madencileri tarafından da kullanılmakta. Ancak şu sıralar madenciliğin gittikçe daha az kârlı hale gelmesinden ötürü oyun bilgisayarı satın alacaklar indirimli şekilde kullanabiliyor.

Fiyatlar Düştükçe Düşüyor!

Öte yandan yılbaşından bu yana ekran kartı fiyatları neredeyse her ay düşüşe geçti. Bu nedenle ekran kartı satın almak için uygun zaman dilimindesiniz. Aksi halde önümüzdeki aylarda zam gelebilir. Bu yüzden Vatan Bilgisayar ve N11 gibi uygun fiyatların olduğu bir yer üzerinden sizlere ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3090 fiyatı hakkında bilgi vereceğiz.

Asus GeForce RTX 3090 Kaç TL?

Ekran kartının fiyatı için çeşitli iddialar ortaya atılsa da Vatan Bilgisayar sitesinde yazan bilgiler doğrultusunda 45.156 TL diyebiliriz. Üstelik 11.289 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Bu indirim fırsatını ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3090 satın alarak değerlendirmek sizin elinizde.