Apple'dan 4500 TL'ye Telefon Müjdesi! iPhone Fiyatlarını İyice Düşürdü!

Apple'dan 4500 TL'ye Telefon Müjdesi! iPhone Fiyatlarını İyice Düşürdü!

Apple, yeni bir telefon modeli ile karşımıza çıkacak. Bu telefon modeli 4500 TL'den satılabilir. iPhone SE3 satın almak isteyenlere müjdeli haber verildi. Xiaomi, OPPO ve Samsung'un pazar payı küçülebilir. İşte iPhone model telefonla ilgili bilinmeyenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Apple, iPhone SE3 için harekete geçti. Pek çok kişinin merak ettiği indirime ilişkin detaylar merak ediliyor. Ülkemizde Apple'a ait telefon olmak fazlasıyla zor bir durum. Hal böyle olunca nasıl telefon satın alınacağına dair kara kara düşünülüyor. Son zamanlarda iPhone'un 20000 TL'ye kadar çıktığına tanıklık ettik. Resmen araç parası ödeyerek telefon sahibi oluyoruz. Hal böyle olunca Apple yerine farklı markalar tercih edilmekteydi. Bu da Apple'ın ülkemiz başta olmak üzere pek çok yerdeki pazar payını düşürdü.

Fiyatlar Düşecek!

İndirimli telefon satışına başlayacak olan Apple, dikkatleri üzerine çekmeyi planlıyor. Böylelikle 250 dolarlık telefon satışına başlayacak. iPhone SE3 için böyle bir fiyat biçtiği öğrenildi. Amaç ise pazar payını genişletmek ve rakipleriyle olan rekabetini artırabilmek.

Türkiyede 4500 TL Olacak

Öte yandan telefonun 4500 TL olacağı ihtimaller dahilinde. Eğer 250 dolardan satılır ise ülkemize de ortalama bu fiyat üzerinden gelebilir. Apple'dan da resmi bir açıklama beklediğimizi belirtelim. Çünkü henüz tam anlamıyla resmiyete kavuşmuş bir gelişme değil.