Müge Anlı Kimsenin Yapamadığını Yaptı! Müge Anlı İle Tatlı Sert Canlı Yayınında Gözyaşları Aktı..

ATV'deki Müge Anlı programında yaşananlar şaşırttı. 78 yaşındaki kadının kaybolmasından birkaç gün sonra Müge Anlı'nın bulması sevindirdi. Peki 78 yaşında olan Türkan Karadağ nereye gitmişti? Söz konusu gelişmelere ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Ünlü isim, 78 yaşındaki kadını buldu. Bir süredir aranmakta olan Türkan Karadağ, 17 Nisan'dan beri kayıptı. Kendisini merak eden kızı ise boşanmakta olduğu eşini sorumlu göstererek programa başvurmuştu. Türkan Karadağ'ın kısa süre içerisinde bulunması sonrasında 78 yaşındaki kadının nereye gittiği merak edildi. Kaybolmasından sorumlu kişi kimdi?

Türkan Karadağ Nerede?

Türkan Karadağ'ın kızı, yaptığı açıklamada “eşim Yadigar annemin dairelerini, arsasını ve bir miktar parasını iş yapacağım sana da geri ödeyeceğim diyerek alıp Çatalca’da çiftlik kurdu. Ama parasını geri ödemedi, her ödeyeceğim dediğinden İstanbul’dan Kars’a kaçtı. Babam, kardeşlerim annemin tüm birikimini eşime kaptırdığı için O’na kötü davrandı. Psikolojisini bozdular Annem bu yüzden hep beni Müge Anlı’ya götürün diyordu. Bir defa getirmeye çalıştım ama yolu kaybettiğimiz için gelememiştik. Şimdi annemi bulmak için ben sizden yardım istiyorum diyerek gözyaşları içinde annesine seslendi.” dedi. Bu açıklama ile yaşlı kadının kaçırıldığı iddiaları daha da arttı.

78 Yaşındaki Kadın Bulundu!

Yapılan açıklama ile birlikte Türkan Karadağ'ın yeğeninin yanında olduğu öğrenildi. Korkudan evi terk ettiği bilgisi iletildi. Dolayısıyla kızı kendisinden birkaç gün haber alamadı. Bu gelişme ile birlikte yaşananlar gözler önüne serildi.

Müge Anlı Haberleri

Müge Anlı Programında Şaşırtıcı Olay: İzleyiciler Yine İsyan Etti..
Müge Anlı'da Masumum Dedikleri Cinayet! Arkadaşı ve Baldızını Öldürüp Gömen Zanlı Şok İtiraflarda Bulundu..
Müge Anlı'da Şoke Eden Cinayet İtirafı: Kayıp Ali Diken, Yakın Arkadaşı Tarafından Dövülerek Öldürüldü!
Müge Anlı, Torunları İçin Ev İsteyen Kadına Yardım Etti! Canlı Yayında Bağış Parası Topladı!
Müge Anlı Deprem İçin Yardım Topladı! Hareketi Büyük Alkış Aldı!