Esra Erol'da TikTok Skandalı Devam Ediyor! Tiktok için eşinden Ayrılmak İçin Esra Erol'a Gelenlerin Sayısı Artıyor

Esra Erol'da eşini aldatan adamın söyledikleri şok oldu. TikTok fenomeni olduğunu belirten Muzaffer Bey, 20 yaş küçük kadınla eşini aldattı. Bunu öğrenenler büyük tepki gösterdi. ATV'deki programda Muzaffer Bey'in garip hareketleri nedeniyle onun iyi olmadığı iddia edildi. TikTok fenomeni iddiasında bulunan adamın açıklamaları...

Esra Erol programında yaşça büyük biri olan Muzaffer Bey, damgasını vurdu. TikTok kullanan ve eşini aldatmakta olan isim, ondan ayrılacağı defalarca dile getirdi. Üstelik kendisine karşı kırıcı sözler de kullandı. Songül Hanım için söyledikleri şaşırttı. Kendisinin zeki ve yakışıklı olduğunu iddia ederek fenomen olmayı hak ettiğini söyledi.

Canlı Yayında Dans Etti!

Muzaffer Bey, eşinden boşanacağı ve sosyal medya platformunda fenomen olmaya çalışacağı için mutlu gözüküyordu. Ancak garip tavırları da izleyicileri sinirlendirdi. Canlı yayın esnasında bir anda kalkarak oynamaya başladı. Songül Hanım ve izleyicilerin şaşkın bakışları arasında yaptığı hareketler büyük dikkat çekti.

Eşi Hayretler İçerisinde Kaldı

Songül Hanım, eşinin garip hareketler sergilemesiyle ilgili ne yapacağını bilemedi. TikTok fenomeni olma hayaliyle yanıp tutuşan Muzaffer Bey, kendisinden 20 yaş küçük bir kadınla eşini aldattığı iddia edildi. Esra Erol programında büyük tepki çeken adamın sağlık sorunları olduğu dahi düşünüldü. Sürekli olarak eşine göndermeli mesajda bulunduğu için anlam verilemedi. ATV'deki programa çıkan en ilginç kişilerden biri olarak biliniyor. Songül Hanım ise eşine çok fazla bir şey söylemedi.

Esra Erol Haberleri

Esra Erol'da Eski Eşi Canlı Yayını Bastı
Era Erol'un Annesini Gören Tirtir Titredi!
Esra Erol'un Sağ Kolu TV8'e Katıldı İzleyiciler Gözlerine İnanamadı..
Esra Erol İfşa Videosu Yayınladı!
Esra Erol Programında Şaşırtıcı Gelişme: Değnekli Mustafa Hoca Olayıyla İlgili Sözde Mehdi Takipçileri Stüdyoya Akın Etti