Üç Kız Kardeş Dizisinde Senaryo Başa Sarıyor! Aşk Yeniden Başlıyor!

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın'ın aynı isimli kitabından uyarlanarak televizyon ekranlarına taşınmıştır. Dizi, üç kız kardeşin birbirleriyle olan ilişkilerini ve ailelerinde yaşadıkları sorunları konu edinmektedir. İkinci sezonu devam eden dizi, seyirciler tarafından büyük ilgi görmektedir. Özellikle Özgü Kaya ve Berker Güven'in başarılı performansları, diziye olan ilgiyi arttırmaktadır.

Üç Kız Kardeş dizisi, İclal Aydın'ın aynı isimli kitabından uyarlanarak ekranlara gelmiştir. İkinci sezonu heyecanla devam eden dizide, Özgü Kaya ve Berker Güven'in başarılı partnerlikleri dikkat çekmektedir.

Sezon Finali!

Dizinin 43 bölümü geride kalmıştır ve 2. sezon finaline doğru ilerlenmektedir. 4 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan 44. bölümde Türkan ve Somer için önemli bir dönüşüm yaşanacaktır.

Türkan, Somer ile arasındaki problemlere rağmen aşka yenik düşerek yeniden Somer'in kollarına dönecektir. Bu durum karşısında Rüçhan tek başına kalmak zorunda kalacak ve gerçeklerle yüzleşecektir.

Şok Oluyor!

Öte yandan, Somer babası Özer'in kapısını çalarak evlerine hışımla gelir. Ancak Rüçhan onu sakinleştirirken, evde Sevilay'ı sabahlıkla görünce büyük bir şok yaşayacaktır.

Nesrin ile Sadık arasındaki ilişkinin yeni bir döneme girebileceği sinyali ise fragmanla verilmiştir.

Üç Kız Kardeş dizisinin 44. bölümünden yayınlanan ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Dizi Haberleri

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!
Senden Önce Dizisi Erken Final Kararıyla Hayranlarını Üzdü! Alp Navruz'un Takipçileri İsyan Etti
Yabani Dizisinde Kriz Büyüyor! Yaman Ali ve Rüya Arasındaki Ayrılık Şaşkınlık Yarattı
Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisinin Yeni Bölümü İptal Edildi: Seyircilere Kötü Haber Geldi
Bahar Dizisinde Demet Evgar Şaşkınlığı: Erken Bir Karar Alındı!