Dizilerde Reyting Yarışı Bitti: Artık Yeni Dönem Başlıyor!

Dizilerde Reyting Yarışı Bitti: Artık Yeni Dönem Başlıyor!

Televizyon dünyasının en çok konuşulan çiftleri, sosyal medyada gelen iletilere göre her hafta değişiyor. Hangi çiftlerin popüler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin!

Sosyal medya, günümüzde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Özellikle televizyon dünyasıyla ilgili olarak sosyal medyada oluşan hareketlilikler, dizilerin ve oyuncuların popülerliklerini artırıyor. Sosyal TV ölçümleri, en çok ileti alan çiftleri ortaya çıkarırken, diziler ve oyuncular da popülerlikte yarışıyor.

En Çok İleti Alan Çift!

Somera tarafından düzenli olarak yapılan ölçümlerde her hafta en çok ileti alan çiftler, ilk 5 tablosuyla ortaya konulmakta. 15 – 22 Mart tarihlerini kapsayan ölçümlemede, sosyal medyanın öne çıkan çiftleri belli oldu.

Aylardır bu tablonun ilk sırasında yer alan Kardeşlerim dizisinin Asiye ve Doruk çifti, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği çift, hemen her tabloda ilk sırada yer alıyordu. Fakat son tabloda şaşırtıcı bir sonuçla karşılaşıldı. Star TV’nin Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Peri ve Tamer çifti, hafta boyunca 109 bin 029 ileti alarak en popüler çift oldular!

Sosyal Medya Popülerlik!

İlk 5 tablosunda şaşırtıcı bir başka sonuç da Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa ve Fatih’inin 2. sıraya yükselmesi oldu! 99 bin 308 ileti ile 2. olan Show TV’nin sevilen dizisinin çifti, uzun zamandır ilk 5’te yer alıyordu. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör’ün hayat verdikleri çiftin sosyal medyada popülerlikleri artıyor!

Yine bir başka sürpriz ise Yalı Çapkını dizisinden geldi! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadıkları Seyran ve Ferit çifti, haftalar sonra 3. sıradan giriş yaptı. 80 bin 327 ileti ile Asiye ve Doruk çiftini geçerek listede yer aldılar.

Hızlı Düşüş!

67 bin 724 ileti ile Asiye ve Doruk çifti, hızlı bir düşüş yaşadı. Yine Kardeşlerim’in Aybike ve Berk çifti de 48 bin 603 ileti ile üst sıralardan son sıraya düştü.

Gördüğünüz gibi, sosyal medyada popüler olan çiftler her hafta değişebiliyor. Asiye ve Doruk çiftinin popülerliği düşerken, Peri ve Tamer çifti hızla yükseldi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin çifti de uzun süredir ilk 5'te yer alıyor ve popülerlikleri artıyor. Yalı Çapkını dizisinin Ferit ve Seyran çifti ise uzun bir aradan sonra yeniden popülerliklerini kazandı.

Ancak, bir sonraki haftanın sonuçları merakla bekleniyor. Asiye ve Doruk çifti, hayranlardan gelen yorumların azalmasıyla gerileyen popülerliklerini yeniden kazanabilecekler mi? Yoksa artık izleyicilerin ilgisi başka dizilere ve çiftlere mi kayıyor? Göreceğiz.

Önemli Etken!

Sosyal medya, televizyon dünyasında önemli bir etkiye sahip. İzleyiciler, dizilerin ve oyuncuların hareketlerini takip ediyor ve beğendikleri çiftleri desteklemek için sosyal medyada paylaşımlar yapıyorlar. Bu da dizilerin ve oyuncuların popülerliklerini artırıyor ve onları sosyal TV ölçümlerinde ilk sıralara taşıyor.

Televizyon dünyasıyla ilgili olarak sosyal medyada oluşan hareketlilikler, dizilerin ve oyuncuların popülerliklerini artırıyor. Her hafta değişen popüler çiftler listesi, izleyicilerin ilgisini sürekli olarak çekiyor. İlerleyen haftalarda da, hangi çiftlerin popüler olacağı ve hangilerinin gerileyeceği merakla bekleniyor.