Volkswagen Passat İndirime Girdi? İşte 23 Haziran Güncel Passat Fiyatları!

Volkswagen Passat İndirime Girdi? İşte 23 Haziran Güncel Passat Fiyatları!

Volkswagen Passat otomobillerindeki indirim dikkatleri üzerine çekti. Otomobil satın almak istiyorsanız bu kampanya tam da siz göre. 2022 model otomobillerdeki fiyat düşüşüyle birlikte neler yaşanıyor işte ortaya çıktı. Fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizde...

Volkswagen Passat, 2022 yılı Ocak ayından bu yana yapılan zamlarla iyice ateş pahası haline geldi. Ancak yalnızca bu otomobil modeline değil, hali hazırda pek çok modele zam yapıldı. Çünkü enflasyon ve çeşitli nedenler artışta etkiliydi. Şimdi ise kampanyalı şekilde satışa sunulan Volkswagen Passat hakkında bilinmeyenlere değineceğiz. Güzel özelliklerinin yanı sıra fiyatıyla da sizleri etkileyebilir.

Passat'a İlgi Büyük1

Passat model araçların sosyal medyada da ilgi gördüğü belirtiliyor. Dolayısıyla otomobilin adından daha fazla söz ettirdiği görüldü. Fiyat listesine bakanlar ise satın alma konusunda daha ciddi adımlar atıyor. Çünkü indirimli şekilde otomobile sahip olabileceksiniz.

Volkswagen Passat İndirimi 23 Haziran 2022

Volkswagen Passat otomobil satın almayı planlıyorsanız indirimli fiyat listesine göz atabilirsiniz. Üstelik aracın sıfır olması nedeniyle daha fazla ilgi çektiğini belirtelim. 2022 model otomobilin güncel olarak kaç TL'ye satıldığı merak ediliyor.

  • Passat Variant 1.5 TSI ACT 150 PS DSG, Business: 956.500 Türk Lirası
  • Passat Variant 1.5 TSI ACT 150 PS DSG, Elegance: 1.168.600 Türk Lirası