TOGG Yerli Üretimi İçin Eleman Alımına Başladı! TOGG İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOGG Yerli Üretimi İçin Eleman Alımına Başladı! TOGG İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

TOGG, son zamanlarda yerli üretim için eleman arayışını sürdürmekte. Peki ya hangi pozisyonlarda alım yapılacak? Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Dolayısıyla otomobil üretim şirketinde çalışacaklar çok heyecanlı...

TOGG'un iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Yakın zamanda yollarda olmasını beklediğimiz yerli otomobil TOGG'a ait firmada çalışmak isteyenler şimdiden merakla beklemeye başladı. Eleman alımı yapılacağı duyuruldu. Peki ya hangi şartları karşılayan kişileri işe alacaklar? Merak edilen bu sorunun yanıtı verildi. TOGG'un alım yapacağı duyurulunca pek çok kişi harekete geçti.

TOGG Alım Şartları

Yapılan açıklama ile birlikte TOGG2un personel alımı şartları da kesinleşti. Buna göre "Elektrik elektronik ya da bilgisayar mühendisliği programlarından mezun olmak. Elektrik elektronik sistem mühendisliği alanında en az 5 yıl deneyim. Otomotiv sistem mühendisliği deneyimi. ISO 26262 uygulamalarına aşina olmak. Dijital video işleme işinden anlamak. CAN, Ethernet, LIN, RF / BLT, GMSL, AUTOSAR, DOIP, ÜDS, SOMEIP, PREEVision, Linux, RTOS ve CAD / CAE uygulamalarına aşinalık. İleri düzeyde İngilizce." şartlar arasında yerini aldı. Elektrik elektronik sistem mühendisliği ile firmaya katılmak isteyenler bu şartları karşılamalıdır.

Birçok Pozisyonda İş İlanı Var!

TOGG'un birçok pozisyonda personel aradığı bilinmekte. Bu pozisyonlar arasında ise "VR Modeler, iç iletişim uzmanı, kullanıcı deneyimleri tasarım uzmanı, yazılım mühendisi, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri uzmanı, pazar analisti, güvenlik uzmanı, soğutma sistemleri uzmanı, dış ticaret uzmanı ve IT uzmanı." bulunuyor. Dolayısıyla merak edilen detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek.