Renault Clio'dan Görülmemiş İndirim Geldi! Arabası Olmayanlar Renault Clio İle Araba Sahibi Olabilir..

Renault Clio'dan Görülmemiş İndirim Geldi! Arabası Olmayanlar Renault Clio İle Araba Sahibi Olabilir..

Renault Clio otomobil fiyatı görenlerin dikkatini çekti. 2022 Haziran'da bu aracı satın almak istiyorsanız kredi kampanyasına da göz atabilirsiniz. Detaylarıyla birlikte yapmanız gerekenlerden söz edeceğiz. Pek çok seçenek bulunduğu için Renault Clio güncel otomobil fiyatlarını da aktardık.

Renault Clio, kampanyalı ödemesi ile gündeme geldi. Kredi çekerek Clio satın alabileceksiniz. Üstelik 2022 model Clio'daki güncel detayları da sizlerle paylaşacağız. Kısa sürede araç sahibi olabilmenizi sağlayabilecek bu fırsata dair bilinmeyenler ve güncel fiyat listesi haberimizde yerini aldı. Renault Clio'da indirim mi var? Sıfır otomobillerdeki fiyat artışına rağmen Reanult'un modellerine olan ilgi gittikçe artıyor. İşte çeşitli kredi kampanyalarıyla birlikte merak edilenleri paylaştık.

Renault Clio'dan Kredi Kampanyası!

Renault Clio ile 196 bin 740 TL kredi, 35 aylık eşit taksit ve yüzde 2,49 faiz oranı ile aylık ödeme 6.499 TL olarak gerçekleşecek. Dolayısıyla faiz oranının düşük tutulması müşterilerin dikkatini çekti. Peşinat ödemesini yaptıktan sonraki süreçte çekeceğiniz kredinin faizli hali ve vade sayısına göz atabilirsiniz. Dolayısıyla güncel fırsatlar sıfır otomobil almanız için tasarlandı.

Renault Clio Haziran 2022 Fiyatları

  • Joy 1.0 Sce 65 bg Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı: 386.900 TL
  • Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı:      461.000 TL
  • Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı:                481.900 TL
  • Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı:    523.000 TL