Renault 300 bin TL'lik Modelini Türkiye'de Satmak İçin Sabırsızlanıyor!

Renault 300 bin TL'lik Modelini Türkiye'de Satmak İçin Sabırsızlanıyor!

Renault'tan gelen yeni otomobil müjdesi araç severleri olumlu etkiledi. 300 bin TL'ye sıfır araç satın alınır mı diye soranlar yanıt bulmak üzere. Renault Kwid ne zaman Türkiye'ye gelecek?

Renault, şu sıralar Türkiye'de satışa sunduğu modeller ile gündeme gelse de yeni modeller için de harekete geçmiş vaziyette. Özellikle de Hindistan'da satılmakta olan bir model üzerinde çok fazla duruldu. İddialar doğrultusunda aracın ne zaman ülkemizde de satılacağı araştırılıyor.

Renault Kwid Türkiye'ye  Gelecek mi?

Kwid, sahip olduğu özelliklerle birlikte maliyeti düşük tutulmuş ve bu yüzden bütçesi nispeten diğer modellere göre daha düşük olanlar için uygun bir araç. O yüzden Renault Kwid satın almak isteyenler bu habere sevinebilir. Türkiye'de satılması durumunda kaç TL'den piyasaya giriş yapacağı da soruldu.

340 bin TL'ye Satılabilir

Renault Kwid için çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Ancak ortalama 340 bin TL'den satışa sunulması muhtemel gözükmekte.  Dolayısıyla otomobil satın alacaksanız sizler de bu gelişmeye dikkat etmelisiniz. Bakalım Renault, resmi olarak ne zaman açıklama yapacak göreceğiz.