Peugeot 308 Ortalığı Silip Süpürecek! Fiyat Listesiyle Göz Kamaştırdı!

Peugeot 308 Ortalığı Silip Süpürecek! Fiyat Listesiyle Göz Kamaştırdı!

Peugeot 308'deki güncel fiyatlar dikkat çekti. Peki ya otomobil hakkında neler biliyoruz? Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası haberimizde olacak. Otomobil satın almayı planlıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Peugeot 308 özellikleri ve fiyatı...

Peugeot 308'in sahip olduğu fiyat dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve dahası gözler önüne serildi. Peki ya otomobil satın alacaklar hangi gelişmeye dikkat etmeli? Merak edilenlerle birlikte çok daha fazlasını sizlere ileteceğiz. Öte yandan aracın sahip olduğu donanım paketleri ve fiyatı da yerini aldı.

Özellikleriyle Konuşuluyor

Son zamanlarda araçlara gelen zamların yanı sıra Peugeot 308'in özellikleri ile ön planda olduğunu belirtelim. Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediğini sizlere ileteceğiz. Aracı satın almayı planlıyorsanız sizlere fiyat listesinden de bahsedelim. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri tek tek yanıtlıyoruz. Active Prime, Allure ve GT paketlerindeki araç için pek çok soru sorulmakta.

Peugeot 308 Ne Kadara Satılıyor?

Sahip olduğu üç donanım paketi ile aracın Active Prime paketi 775.000 TL, Allure paketi 830.000 TL ve GT donanım paketi 915.000 TL'ye satılmakta. Otomobile ilişkin başka merak ettiğiniz bir şey olur ise bizlere sormaya devam edebilirsiniz.