Opel Aracına Düşük Faizli Kredi ile Ödeme İmkanı! Opel Makka Fiyatları Açıklandı!

Opel Aracına Düşük Faizli Kredi ile Ödeme İmkanı! Opel Makka Fiyatları Açıklandı!

Opel Mokka'ya ilişkin merak edilenler yanıt buldu. Otomobili satın almak istiyorsanız sizler de kredi fırsatından yararlanabilirsiniz. Öte yandan otomobildeki güncel fiyatlara da değineceğiz. Ağustos 2022 Opel Mokka fiyat listesi haberimizde yerini aldı.

Opel'in Mokka model aracını satın almayı düşünenler için çeşitli fırsatlar gözler önüne serildi. Özellikle de son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken araçla ilgili önemli detaylar yerini alıyor. Otomobil satın almayı planlıyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. Araca dair merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Otomobil İçin Kredi Kampanyası!

Opel Mokka için 100 bin TL'lik kredi %1,49 faiz ve 12 ay vade ile verilecek. Dolayısıyla otomobil satın almayı planlıyorsanız bu fırsatı kaçırmamanız öneriliyor. Aracın güncel fiyatlarına da değinildi. Otomobilin üç farklı donanım seviyesi bulunuyor. Dolayısıyla bu seçenekler arasından birini tercih edebilirsiniz.

Opel Mokka Kaç TL'ye Satılacak?

Opel Mokka Elegance paketinin anahtar teslim fiyatı 776.900 TL olarak açıklandı. En ucuz paketin bu olduğu belirtiliyor. Üç farklı paket içerisinde bu paketin de ilgi odağı olduğunu belirtelim. Mokka GS Line paketinde ise 806.900 TL anahtar teslim fiyatı olduğu belirtildi.  Son olarak Mokka Ultimate için 869.900 TL fiyat biçildi.