Ford Bu Modelinin Üretimi Durdurduğunu Açıkladı! Ford Arabası Olanlar Dikkat..

Ford Bu Modelinin Üretimi Durdurduğunu Açıkladı! Ford Arabası Olanlar Dikkat..

Ford Focus'un yakında üretimi duruyor. Hal böyle olunca otomobille ilgili neden böyle bir karar alındı merak edildi. Ford, fabrikalarını kapatmaya mı başlayacak? İşte otomobilin ne zaman üretimi sona erecek sorusu yanıt buldu. Otomobil fiyatlarındaki güncel gelişmeleri de aktardık.

Ford, yıllardır satışa sunduğu bir modeli artık üretmeyeceğini açıkladı. Kademeli olarak üretiminin durdurulacağı belirtiliyor. Bu gelişme sonrası öyle detaylar ortaya çıkacak ki herkes şaşıracak. İşte Ford'un aldığı kararla birlikte hangi modelden ümidini kestiğini sizlerle paylaşacağız.

Ford Focus Üretimi Bitiyor!

Ford Focus, 2025 yılına kadar kademeli olarak üretimi azaltılacak. Böylelikle bir süre sonra artık otomobilin yeni modelini göremeyeceğiz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği otomobil piyasasındaki bu gelişme izleyicileri biraz üzebilir. Dikkatleri üzerine çeken bu olayla birlikte diğer markalardan da benzer adımlar gelecek mi?

Ford Focus Kaç TL?

Yeni Ford Focus'un fiyatı merak ediliyor. Birkaç yıl sonra üretimi tamamen duracak aracın 587.500 TL'den satışa sunulduğunu belirtelim. Dolayısıyla aracı satın almak için en az bu kadar parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. Daha farklı paketlerde fiyatın artacağını belirtelim. Çeşitli gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Araçla ilgili bilinmeyenler gündemde yer edindi.