Dacia İndirim İçin Gün ve Saat Verdi! Dacia Tutkunları Bu Fırsat Kaçmaz

Dacia İndirim İçin Gün ve Saat Verdi! Dacia Tutkunları Bu Fırsat Kaçmaz

Dacia'nın otomobil fırsatı devam ediyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği otomobil fiyatlarıyla ilgili güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Dacia' araç fiyatlarıyla ilgili bilinmeyenleri aktaracağız. İşte Haziran 2022'de otomobildeki son durum ve dahası haberimizde yerini aldı.--

Dacia'nın yaptığı indirimle birlikte son model otomobil satın almak isteyenler çok sevinecek. Sıfır araç fiyatları bilindiği üzere çok artmıştı. Peki ya şu an için otomobil fiyatlarında son durum nedir? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. Otomobile dair bilinmeyenleri de açıklıyoruz.

Dacia'dan Muhteşem İndirim!

Dacia, önemli bir indirime imzasını attı. Şirket, öyle bir fiyat politikası izleyecek ki 30 Haziran 2022'den itibaren otomobil satın alacaklar bu fırsatı kaçırmamalı. Aksi halde zamlı hale araç satın almak zorunda kalabilirsiniz.

Temmuz'da Zam Gelecek mi?

Temmuz'da otomobile zam gelip gelmeyeceği de merak ediliyor. Şimdilik kesin bir bilgi olmamakla birlikte büyük bekleyiş sürmekte. Dilerseniz sizlere güncel fiyat listesinden söz edelim. Böylelikle aracın güncel değeri hakkında bilgi vermiş olacağız.

  • Comfort 1.0 Turbo X-,Tronik 90 Bg 456.000,00-TL