Araç Alacaklara veya Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Geldi!

Araç Alacaklara veya Araç Sahiplerine Bir Zam Haberi Daha Geldi!

Otomobil sahiplerinin yakından takip ettiği araç çekme ve yediemin otopark zamları büyük ses getirdi. Peki ya yüzde kaç zam yapıldı? Otomobilin yasak alana park edilmesi bile zamlı şekilde ödenecek. Cezalara gelen zam sonrasında neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. İBB ve UKOME kararı çok konuşulacak.

Yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine gelen zam dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve çok daha fazlası şaşırtıyor. Öyle ki artık otomobil sahiplerinin daha fazla ödeme yapacağı ortaya çıktı. UKOME toplantısındaki zam teklifi kabul edildi. Ortaya çıkan sonuçlara göre otopark ve araç çekme ücretlerinde artış yaşandı. İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler.

Araç Çekme Bedeli Zamlandı!

Öte yandan genel itibarıyla otopark ve araç çekme işlemlerine gelen ücret zammı,%28 ila %42,9'luk arasında değişmekte. Park yasağı olan bir yerde aracınızı park etmeniz durumunda 175 TL yerine 250 TL ödemek zorunda kalacaksınız. Üstelik araç çekme ücretinde de artış oldu. 5 km'ye kadar çekme ücretinin 190 TL'den 250 TL'ye yükseldiği görüldü.

UKOME'de Karar Verildi!

İBB ve UKOME kararı ile ortaya çıkan detaylar dikkat çekiyor. Yediemin otopark zamları sonrasında bazı vatandaşlar şaşkınlığını dile getirdi. Ancak çeşitli maliyetlerin zammın gerekçe olarak gösterilmesi de gözden kaçmadı. Şimdi ise nasıl bir gelişme bizleri bekliyor yakında göreceğiz.