160 Bin TL'ye Sıfır Otomobil Fırsatı! Türkiye'ye Gelen Bu Araç Piyasayı Düşürecek mi?

160 Bin TL'ye Sıfır Otomobil Fırsatı! Türkiye'ye Gelen Bu Araç Piyasayı Düşürecek mi?

Elektrikli araçlardaki son gelişme şaşırttı. Otomobil satın almak istiyorsanız 160 bin TL'ye ihtiyacınızı görebilecek önemli bir model bulunuyor. Son zamanlarda Türkiye'de dikkatleri üzerine çeken araçla ilgili son gelişmeler paylaşıldı. İşte otomobilin özellikleri ve çok daha fazlası haberimizde...

160 bin TL'lik sıfır otomobil gelişmesi dikkat çekti. İddialar doğrultusunda ülkemizde de satışına başlanacak yeni araca dair çeşitli açıklamalarda bulunuluyor. Peki ya son gelişmelere bakacak olursak araç hakkında neler biliyoruz? Elektrikli otomobiller şok etkisi yarattı. Özellikle de akaryakıta ihtiyaç duyulmaması nedeniyle tercih edilir hale geldi. Ancak fiyatları akaryakıtlı araçlara göre biraz daha fazla. Öte yandan şarj sıkıntısı da olabiliyor.

Elektrikli Otomobil Sudan Ucuza Satılacak!

RKS M5 model aracın 160 bin TL'ye satılabileceği ifade ediliyor. Türkiye şartlarında oldukça uygun olan bu sıfır araç hakkında çeşitli detaylara yer verildi. Aracın kapasitesinin 3 kişilik olması da ayrı bir detay diyebiliriz.

Yakında Zam Gelebilir!

Öte yandan 160 bin TL'ye satılan araca bakacak olursak yakın zamanda otomobile bir zam gelebileceği ifade edilmekte. Nedeni ise piyasaların genel olarak aylık zamlanmasından kaynaklanmakta. Çeşitli döviz kuru ve ÖTV gibi nedenler de zam miktarında etkili oluyor. Dolayısıyla araç satın almayı planlayanların Ağustos ayı içerisinde bir karar vermesi daha mantıklı olabilir.