Şeyma Subaşı'na Hakaret Edenler Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Şeyma Subaşı'na Hakaret Edenler Hakkında Soruşturma Başlatıldı

Şeyma Subaşı için hakaretler savuran ve fotoğraflarını montajlayarak üstsüzmüş gibi servis eden kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Ek olarak hakaret davası üzerinden de yargılanacakları belirtildi. Polis, bu kişilerin materyallerine el koydu.

Şeyma Subaşı'na sosyal medyada hakaret edenler ve ağı sözler söyleyen kadınların materyallerine el konuldu. Hakaret davası açıldı ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar için haklarında soruşturma başlatıldı. Peki ya neler yaşandı? Şeyma Subaşı ile ilgili güncel gelişmeler gözler önüne seriliyor.

Şeyma Subaşı'nın Montajlı Fotoğaflarını Paylaştılar!

Şeyma Subaşı'nın üstsüz şekilde fotoğraflarını montajlayarak paylaşan ve onun adını karalamaya çalışan kişiler yakalandı. Bu gelişme sonrasında şikayetçi olan Şeyma Subaşı, adaletin yerini bulmasıyla birlikte gerekli soruşturmaların başladığını duyurdu.

Hakaret Davası da Açılacak

Öte yandan Şeyma Subaşı'na ağıza alınmayacak sözlerle küfürler savuran kişiler için hakaret davası da açılıyor. Böylelikle sosyal medyada elin kolunu sallayarak kendisi hakkında ileri geri konuşan kişilerin ceza almasını sağlayabilir. Şeyma Subaşı'nın bu paylaşımından sonra kendisi hakkında kötü konuşan ve hakaretler savuran kişilerin paylaşımlarını sildiği de görüldü.