Reha Muhtar'dan Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Gözlerine İnanamadı..

Reha Muhtar'dan Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Gözlerine İnanamadı..

Reha Muhtar'ın yıllar sonrası nasıl gözüktüğü öğrenildi. Eski haber sunucusu hakkında merak edilenler yanıt buldu. Özellikle de 2000'li yıllarda haber sunumu ile dikkat çekiyordu. Peki Reha Muhtar şu an ne yapıyor? Ünlü isim hakkındaki gelişmeleri aktarıyoruz.

Reha Muhtar, son zamanlarda tekrardan gündeme düştü. Kendisine ait çeşitli repliklerin tekrarlandığı sosyal medyada hakkında bazı bilgiler de elde edildi. 2000'li yılların başında kendine has haber sunumu ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise ne yaptığı ve nasıl bir yaşantıya sahip olduğu merak ediyor.

Aile Babası Oldu!

Nilüfer ile çocuk büyüten ve aile babası haline gelen Reha Muhtar, uzun süredir medyada gözükmüyor. Dolayısıyla zamanında kendisini takip edenler onun ne yaptığını araştırmakta. Evlat edindikleri kızı Ayşe Nazlı ve Deniz Uğur'un bakımıyla ilgilendikleri belirtildi. Kendisini ailesine adadığı da söylenebilir. Tüm bu gelişmeler ışığında ünlü isim hakkında çeşitli detaylara da yer verildi.

reha-muhtar-6.jpg

Haber Kanallarında Çalışıyordu!

Reha Muhtar, daha önce TRT 1, CNN International, Kanal D, Star TV, Show TV gibi haber kanallarında hem sunuculuk hem de genel yayın yönetmenliği yaptı. Oldukça parlak bir kariyeri varken haber sunuculuğunu bıraktı ve televizyondan çekildi. O günden sonra kendisiyle ilgili çok fazla haber ortaya çıkmadı. Şimdi ise yıllar sonra mevcut durumu merak ediliyordu.