Rahmi Özkan Programda Müge Anlı'ya Söyledikleri İfşa Oldu! Mikrofon Açık Kalınca Olanlar Oldu!

Rahmi Özkan Programda Müge Anlı'ya Söyledikleri İfşa Oldu! Mikrofon Açık Kalınca Olanlar Oldu!

Özkan Müge, Cumhuriyet Altını'nı hem Anlı'nın doğum gününde hem de 3000. programında aldığını söyleyerek Anlı'ya hediyesini takdim etti. Müge Anlı'nın tepkisi ne oldu? İşte Tatlı Sert'in Müge Anlı ile programında yer alan bu dikkat çekici anlara dair tüm detaylar...

Avukat Rahmi Özkan'ın Tatlı Sert programını Müge Anlı'nın kulağına fısıldadığı anlar gündem oldu. Müge Anlı Özkan, "Bütün gizli görüşmelerimiz ortaya çıkar" uyarısında bulunurken, Özkan, "O zaman duyulsun" dedi. 

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında dikkat çeken anlar yaşandı. 19 Aralık yayını Müge Anlı ve Tatlı Sert'in 3000. yayını olması ve Müge Anlı'nın doğum gününe denk gelmesi nedeniyle büyük bir coşkuyla başladı. Anlı Müge, Anlı'nın doğum gününü kutlarken, avukat Rahmi Özkan, Anlı'nın kulağına bir şeyler fısıldadı ve mikrofon sayesinde her şey duyuldu. Müge Anlı, "Bütün gizli konuşmalarımız ortaya çıktı" diyerek Özkan'ı uyardı. Bunun üzerine Özkan, "O zaman duyulsun" diyerek Anlı'ya Cumhuriyet Altını hediye etti. İşte herkesin ekranını kilitleyecek o anlar...

MÜGE, ANLI'NIN KULAKLARINI TIKADI! MİKROFON YAKINDA OLDUĞU İÇİN DUYDUNUZ!

Gösterinin başında stüdyo süslenirken Müge Anlı ve ardından Rahmi Özkan birer konuşma yaptı. Konuşmasının ardından Anlı'yı öpmek için yaklaştığında Anlı'yı tebrik ettiğini Anlı'nın kulağına fısıldadı. Bu sırada Özkan, Anlı'ya şunları söyledi: “Her yıl olduğu gibi altınlarımı yanımda getirdim. Onu tanıştıracağım".

"BÜTÜN GİZLİ GÖRÜŞMELERİMİZ ORTAYA ÇIKIYOR"

Bu sırada Müge Anlı, “Çok teşekkür ederim. Biliyorsun, bütün gizli konuşmalarımız ortaya çıkıyor. Bu mikrofonlar çok hassastır. Kulaktan kulağa söylenirse..." diye uyardı Özkan'ı.

MÜGE ANLI ALTININI CUMHURİYETE VERDİ

Özkan, "Dinleyelim o zaman" dedi, "Biz her yıl Müge Anlı'nın doğum gününü kucağımızda büyüyen bir bebek olarak kutlardık, bebekler cumhuriyet altını alınca ben de bu cumhuriyet altını hem Müge Anlı'nın doğum gününde hem de 3000'de kutluyorum. "Programımızın başarısının bir hatırlatıcısı olarak sunuyorum."