Programda Müge Anlı'ya Taciz Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Çileden Çıktı!

Programda Müge Anlı'ya Taciz Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Çileden Çıktı!

Programda Müge Anlı'ya Taciz Ortalığı Karıştırdı! Müge Anlı Çileden Çıktı!

Sinan'ın Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe'ye cinsel mesajlar attığı iddia edildi. Müge Anlı dünkü yayınında Sinan Sardoğan'a "Bacaklarıma, beynine bakabilirim!" demişti. dedi. Bugünkü yayında olaylara dayanamayan ve stüdyoya gelen bir vatandaş, Sinan'la yaşadığı olayı arka arkaya anlattı. Seyirciler, Sinan'ın bir kadını ezdiği ve cebinde yumurta büyüklüğünde taşlar olduğu iddialarıyla şaşırtan açıklamalar yaptı.

Dün Müge Anlı'nın programında Arife Gökçe'ye taciz mesajları gönderen Sinan Sardoğan'a defalarca soru soran Müge Anlı sonunda sinirlendi. "Tekrar soruyorum, ne işin var bu mahallede. Tayfun'un 'annemle konuşma, mesaj atma' demesine rağmen neden hala Tayfun'un mahallesine gidiyorsun?" diye sordu Müge Anlı, Sinan Sardoğan'ın bacaklarına baktığını fark edince sertçe.

"YARARIM SENİN BEYNİNİ"

Müge Anlı'dan Sinan Sardoğan'a; "Bacaklarıma da bakma. Seni buradan uçururum." dedi.

Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında bugün dikkat çekici gelişmeler yaşandı. Yaşlı kadının kaybından şüphelenilen Sinan Sardoğan, dün canlı yayında Gökçe'nin kaybolduğu gün giydiği pantolonu "gübre" bulaştığı için yaktığını söyledi. Olay yeri inceleme ekipleri daha sonra Sinan Sardoğan'ın "pantolonuma gübre bulaştı" dediği yerde çalışma yaptı.

Bölgedeki tüm gübrelerden numuneler alındı. Ekipler daha sonra Arife Gökçe'nin bahçesinden gübre örneği aldı. Numuneler analiz için gönderildi.

SİNAN SARDOĞAN HAKKINDA 7 MESAJ DAHA!

Müge Anlı ise Sinan Sardoğan hakkında 7 ihbar daha aldıklarını açıkladı. Anlı, İstanbul'da yaşayan Özkan Deveci isimli bir vatandaşın dayanamayarak stüdyoya geldiğini vurguladı. Deveci, 2021 yılında Sinan'la yaşadığı olayı şu sözlerle anlattı: Sinan, Esenyurt'ta kaldırımda bir kadınla tartıştı.

"10 DAKİKADIR PEŞİMDE"

İlk başta onların karı koca olduklarını düşündüm. Ama öyle olmadıklarını anladım. Hemen koştum abla dedim akraban mısın karın mısın? Hiçbir fikrim yok, dostum. 15-20 dakikadır peşimde. Karımı aradım, dedi. Bu Sinan'ın iki yüzünü de topladım. Bir kadını neden rahatsız edersin, ne istiyorsun deyince kekeledi. Ceplerinde yumurta büyüklüğünde taşlar vardı. Kadın korkmuş ve titriyordu.

"SİNAN YERE YATIP ÇIRPINDI"

Yapmamam gereken bir şey yaptım. Biraz Sinan'a vurdum. Yere düştü ve mücadele etti, bu yüzden korktum. Telefonumu arabadan çıkarıp ambulans çağırmak istedim. Ama döndüğümde baktım ki Sinan yokmuş! Bayılmış numarası yaptı ve kaçtı. Ceplerindeki taşları da boşalttı. Umarız bu sapığı olması gereken yerde görürüz...

"SENİ TANIMIYORUM"

İddiaları reddettiği gibi o iddiayı da reddeden Sinan, “Sizi tanımıyorum. Böyle bir şey olmadı”!