Müge Anlı'yı Önce Taciz Etti Sonra Tehdit Eden Sinan Sardoğan'ın Ses Kayıtları Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'yı Önce Taciz Etti Sonra Tehdit Eden Sinan Sardoğan'ın Ses Kayıtları Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'yı Önce Taciz Etti Sonra Tehdit Eden Sinan Sardoğan'ın Ses Kayıtları Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'da Tatlı Sert'te Sinan Sardoğan'a dikkat çekici gelişmeler var. Kayıp Arife Gökçe'yi arayan programda, şüpheleri yaşlı kadınlara odaklayan ve onlara cinsel mesajlar gönderen Sinan'a "bacaklarıma bakmayın" yanıtı gündem oldu. Sinan'ın yalanladığı canlı yayında bu kez ses kayıtlarını Müge Anlı çalmıştı. Anlı'nın "Katil dediği Kadir'in de gözü ablasındadır" demesi ve Sinan'ın kayıtların ardından tepkisi şok üstüne şok yarattı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sular durmuyor. Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili şüpheleri artıran Sinan Sardoğan ile ilgili ATV ekranlarında yayınlanan programda önemli gelişmeler yaşandı. Köydeki yaşlı kadınlara müstehcen mesajlar gönderen Sinan ve Müge Anlı canlı yayında "Bacaklarıma bakma beynine iyi gelir" diye bağırdı, bu kez ses kayıtlarını Müge Anlı dinledi ve onları yalanladı. Müge Anlı'nın yaptığı ses kayıtlarında Sinan Sardoğan'ın, açıkça katil dediği Kadir'in ablasını istediğini söylediği duyuldu. Ancak Sinan'ın kayıtları dinledikten sonra verdiği tepki stüdyoda birbiri ardına şoklara neden oldu.

"HASTA İNSANLARI TACİZ EDİYOR YA"

Doktor Şevki Sözen, "Hastaneye gideni takip ediyor, hastaları takip ediyor, taciz ediyor" diye bağırdı. Programda, genellikle sesin kapatılmasını gerektiren karşılıklı tartışmalar ortaya çıktı.

"KATİL DEDİĞİ KADİR'İN DE BACISINA GÖZ KOYDUĞUNU ANLATMIŞ"

Müge Anlı, katil dediği Kadir'in de gözünün ablasında olduğuna dair son bilgileri anlattı. Kadir'in kardeşini de istiyordun. 2-3 yıl önce onunla evlenmek istemiştin." Sinan ise her zamanki gibi "Hayır" cevabını verdi.

Gösteriye bağlanan Kadir, "Böyle bir şey olmamalı. Ağzına bile sokma. Ben Tufan'a benzemiyorum, onun olduğu yere koydum. Böyle bir şey yoktu" dedi. şey ve böyle bir şey olamaz.” dedim.

SİNAN REDDİ! MÜGE ANLI: VİDEOSONUZ VAR HER ŞEYİ KAYDEDİYORUZ

Sinan kabul etmeyince Müge Anlı, "Görüntüsü de var oğlum. Madem seninle konuşuyoruz, senin gibi yalancılarla konuşurken her şeyi kaydettik" dedi. Sinan, “Bunlar yalan” deyince Anlı, “Yayınlayın. Sonra yayınlayın. Hazırlayın ve yayınlayın. Artık her yerde yalancı kaldık. Bu yaşımda senin için yalan söylerim... Hayatında yalandan nefret eden kadın, senin için yalan söylerim. İnsanlar yalan söylemez kardeşim. Bir şey yaparsan... Beşer şok olur. Ben de yanlış bir şey yapabilirim. Dışarı çıkıp "Yapmamalıydım ama yaptım. Üzgünüm, yapmayacaksın" demeliyim. Bir şey yaptığında, çıkıp genç bir adam gibi söyleyeceksin, biliyorsun ben bir erkeğim, sonra dışarı çıkıp, onun yüzünden o gün genç bir adam gibi ayrıldığımı, bu yüzden yaptığımı söyle. Diyelim ki kendine boşu boşuna genç demiyor.O gün niye oraya genç adam gibi gittin söyle.Yanılmışız Sinan diyelim sen gençtin." kullanılan ifadeler.

Ardından Müge, Anlı Kadir'e "O gün ahırın üzerine beton döktün mü?" diye sordu. O sordu. Kadir de betonu göstererek, "Soğuktan kurumadı bile" dedi.

ANLI SİNAN'IN SES KAYITLARINI MÜGE CANLI İLETTİ

Ardından Sinan'ın yalanladığı ses kayıtlarını Müge Anlı canlı yayında oynattı. Kayıtlarda Sinan'a "Köyde hiç hoşlandığın bir genç kız oldu mu?" diye sormuş. O sordu. Kayıtlarda Sinan, "İstanbul'da bir kayınbiraderim var. Burada bir kız var dedi. Annesi de konuştu. Sana bir bakalım dedi. Oradan bir telefon geldi. İstiyorsun dedi. evlenmek." dediğini duydu. Bu kızın yaşı sorulduğunda Sinan'ın kaydı şöyle diyor: "34-35 var. Annem hala hayattaydı." Sözler duyuldu.

Sinan, Kadir'in ablasına atıfta bulunarak, "Annem Allah'ın izniyle Kadir'in ablasını istedi. Bir ablası var. Benden 4-5 yaş büyük." dediği duyuldu, ancak bu ses kayıtları dinletildiğinde bile Sinan yine yalanladı ve "Hayır" dedi.