Müge Anlı'yı Hiç Böyle Görmediniz Resmen Çıldırdı! Müge Anlı İle Tatlı Sertte Olay Çıktı

Müge Anlı'yı Hiç Böyle Görmediniz Resmen Çıldırdı! Müge Anlı İle Tatlı Sertte Olay Çıktı

Müge Anlı, yine şaşırtıcı bir olaya tanıklık etti. Fatma Karadağ'ın kardeşinin ölümüne rağmen uzun süre sustuğu ve sevgilisi için ses çıkarmadığı öğrenildi. Daha sonra programa katılarak her şeyi anlattı.

Ancak bu olaydan sonra Müge Anlı ve Rahmi Özkan'ın tepkisi çok sert oldu. Peki programda neler yaşandı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te çok acı veren anlar yaşandı. Pek çok kişinin merak ettiği bu durum, Fatma Karadağ'ın kardeşinin 2017 yılında hayatını kaybetmesiyle ilgiliydi. Yıllar önce ölmesine ve katilinin belli olmasına rağmen kardeşi bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmamıştı. Katilin sevgilisi olduğu çok sonradan ortaya çıktı. Fatma Karadağ'ın itiraflarına göre, kardeşi cinayete kurban gittikten sonra giydirilmiş ve yıkanmıştı. Kokmasın diye böyle bir önlem alınmıştı. Bunların hepsini bilmesine rağmen Metin ile sevgili kalmaya devam etti. Üstelik herhangi bir ihbarda da bulunmadı. Ancak farklı olaylar yaşanınca programa katılma ihtiyacı hissetti.

Müge Anlı Tepki Gösterdi

Fatma Karadağ'ın kardeşinin ölümüne rağmen hiçbir şey yapmamasına tepki gösterdi. Onun cinayeti önlemek için çaba sarf etmemesine sitemde bulundu. Rahmi Özkan da kendisi gibi tepkisini belli etti.

Sevgilisi Şantaj da Yapıyormuş

Kardeşini öldürüp daha sonra halı ile toprağa gömdüğü iddia edilen Metin'in, kadınların fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı da ileri sürüldü. Hal böyle iken soruşturmada nasıl bir gelişme yaşanacak merak ediliyor.