Müge Anlı'ya Japon Kadından Teşekkür Geldi! Herkes Gözyaşına Boğuldu!

Müge Anlı'ya Japon Kadından Teşekkür Geldi! Herkes Gözyaşına Boğuldu!

Müge Anlı'ya dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Öyle ki Yumiko Sakagami'nin Mehmet Akif Turuşkan tarafından evlilik vaadi ile dolandırıldığı öğrenildi. Bu gelişmeden sonra Müge Anlı olaya el attı ve ATV ekranlarında problemi çözdü.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkan Yumiko Sakagami, 3 yıl önce Japonya'da tanıştığı Mehmet Akif Turuşkan tarafından dolandırıldığını açıkladı. Öte yandan bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Kendisine ait 4 milyondan fazla Yen'i ona kaptırdığını açıkladı. Bu gelişme sonrasında Müge Anlı'nın girişimleriyle birlikte çeşitli detaylara yer verildi.

Paralarını Geri Almayı Başardı

47 yaşındaki Yumiko Sakagami, 26 yaşındaki Mehmet Akif Turuşkan'ın evlilik vaadi ile kendisini kandırdığını açıklamasının ardından Müge Anlı devreye girdi. Bu noktada önemli hamlelere bulunarak Yumiko Sakagami'nin parasının geri almasında başrolü oynadı. ATV programında yaşanan bu gelişme izleyicilerin dikkatini çekti.

Müge Anlı'ya Teşekkür Etti

Yumiko Sakagami ise canlı yayında Müge Anlı'ya teşekkür ederek Japon kültüründe oldukça sık rastladığımız saygı selamını verdi ve önünde eğildi. Bu anları izleyenler ise duygularına hakim olamadı. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte yaşanan bu detaylar büyük dikkat çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği olayları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bakalım yakın zaman sonra neler yaşanacak sizlere ileteceğiz.