Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den Mesaj Geldi! Devlet Bahçeli'nin Attığı Mesaj Merak Konusu Oldu!

Müge Anlı'ya Devlet Bahçeli'den Mesaj Geldi! Devlet Bahçeli'nin Attığı Mesaj Merak Konusu Oldu!

Müge Anlı, sunmuş olduğu program ile iki ödül birden kazandı. Altın Kelebek Ödülleri'nde kazandığı ödüllerle beraber tebrik mesajı yağmuruna tutuldu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de tebrik eden isimler arasındaydı. Peki Devlet Bahçeli, mesajında neler söyledi?

Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Gündüz Kuşağı ve En İyi Kadın Sunucu Ödüllerinin sahibi oldu. ATV'de program yapmakta olan ünlü ismin bu başarısı, herkes tarafından takdir edildi. Özellikle de seyirciler bu ödülleri kazanmasına çok sevindi. Ancak tebrik eden yalnızca seyirciler değildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de mesajı vardı. Canlı yayında bu mesajı okuyan Müge Anlı, MHP Genel Başkanı'na ayrıca teşekkür etti.

Devlet Bahçeli'den Mesaj!

Devlet Bahçeli, tebrik mesajında Müge Anlı'nın başarılarına da değindi. Kendisini kutlayan Bahçeli'nin bu hamlesi sevildi. Bu zamana kadar sayısız cinayeti çözen ve kayıp ihbarlarını bulan Müge Anlı, gazeteci kimliği ile sunucu kimliğini en iyi şekilde kullanmayı başarıyor. İki ödül alması da kendisinin ne kadar etkili bir isim olduğunu gösteriyor.

İlk Tebrik Mesajı Değil!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, daha önce de Müge Anlı'ya mesaj göndermişti. Yeni yayın hayatını kutlamak üzere Müge Anlı'yı tebrik etmişti. Tüm bu gelişmeler dahilinde MHP Genel Başkanı'nın programı az çok takip ettiği tahmin ediliyor.