Müge Anlı'ya Çıkan Adamın 2 Yıllık Eşi Pideciyle Kaçtı! Müge Anlı Gerçeği Açıkladı

Müge Anlı'ya Çıkan Adamın 2 Yıllık Eşi Pideciyle Kaçtı! Müge Anlı Gerçeği Açıkladı

Müge Anlı programında eşinin evden kaçtığını söyleyen adam acı gerçekle yüzleşti. 2 yıllık eşinin farklı biriyle kaçtığı ortaya çıktı. Üstelik eve dönmeyi de reddetti. Ailesini bırakıp bir anda ortalıktan kaybolan genç kadın Müge Anlı'yı bile şaşırttı. Eşi ise canlı yayında sinir krizleri geçirdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç bir olay yaşandı. Seyirciler bu olayla beraber kendilerini çok kötü hissetti. Çünkü Serkan Kıyak'ın eşi Zehra Kıyak, 2 yıllık ilişkilerini bırakıp başkasıyla kaçtı. Daha önce farklı adamlarla görüştüğünü söyleyen Serkan Kıyak, bir şekilde konuşup anlaştıklarını dile getirmişti. Ancak şimdi yaşanan olayda ailesini bırakıp tamamen başka biriyle hayat kurduğu söyleniyor. Eşinin kandırıldığını söyleyen Serkan Kıyak ise tüm bu olanlara karşı zor dayandı.

Eşi Canlı Yayına Bağlandı!

Zehra Kıyak, canlı yayına bağlanarak yaşananları anlattı. Kendisinin zor şartlar altında evlendiğini söyledi. Serkan Kıyak ise eşinin polise gitmesini ve söylenenlere inanmamasını söyledi. Onun kandırıldığını düşündü. Çocuklarının annesiz kalmaması için eve dönmesini istedi. Tüm bu yaşananlardan sonra kendini yerlere atan Serkan Kıyak, zor anlar yaşadı.

Seyirciler Hayretle İzledi

Programda yaşanan gelişmeler oldukça hayret vericiydi. Zehra Kıyak'ın gelmeyeceğini belirten sözleri sonrasında Serkan Kıyak ne yapacağını şaşırdı. Müge Anlı bile genç adamın yerlerde sürünüşünü seyretmek zorunda kaldı. O bile ne diyeceğini bilemedi. ATV programındaki içler acısı görüntü herkesi rahatsız etti.