Müge Anlı'nın Yeni Sevgilisinden Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Kaç Aylık Hamile..

Müge Anlı'nın Yeni Sevgilisinden Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Kaç Aylık Hamile..

Müge Anlı öyle bir iddia ile gündeme geldi ki kimse inanmazdı. Ünlü sunucu hamile mi? Yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile neden evleneceği merak ediliyordu. İkilinin çocuk sahibi olacağı belirtildi. İşte gündemdeki Müge Anlı haberiyle birlikte son dakika gelişmeleri...

Müge Anlı ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Ünlü isim bir anda Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Canlı yayında yaptığı bu açıklama ile herkesi şaşırttı. Peki ani kararın arkasında yatan sebep nedir? ATV'de program sunmakta olan Müge Anlı, özel hayatını sır gibi yaşıyordu. Üstelik evliliğe de sıcak bakmadığı düşünülmekteydi. Ancak herkesi şaşırttı ve şimdi bambaşka bir yola gidiyor.

Müge Anlı Hamile mi?

Başarılı sunucu için hamilelik dedikoduları ortaya atıldı. Ani evlilik kararı vermesindeki nedenin ise hamile kalmasından ötürü olduğu belirtiliyor. Ancak bu konuda net bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle bekleyiş sürüyor. Bakalım Müge Anlı gerçekten de bu konu üzerine bir açıklamada bulunacak mı?

Canlı Yayında Açıkladı mı?

Ünlü sunucunun canlı yayında evliliği açıkladığı gibi yakında hamileliğini de açıklayacağı düşünülüyor. Oldukça sade bir nikah ve evlilik istemesi de dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde kına gecesinin gerçekleştiği biliniyor.