Müge Anlı'nın Yeni Bir Torunu Çıktı! Müge Anlı Kaç Yaşında Evlendi

Müge Anlı'nın Yeni Bir Torunu Çıktı! Müge Anlı Kaç Yaşında Evlendi

Müge Anlı, canlı yayında yaptığı açıklama sonrasında milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. ATV ekranlarındaki programda Müge Anlı'nın torunundan bahsettiği görüldü. Peki kızı gerçekten evlendi mi? Torununu ismi çok soruluyor. Kendi programında yaptığı açıklama sonrası her şey ortaya çıktı.

Müge Anlı, ATV'de program yaparak milyonların karşısına çıkıyor. Ünlü ismin özel hayatına dair çok fazla detay paylaşılmamakta. Kendisi özel hayatını paylaşma konusunda oldukça çekimser davranıyor. Ancak ağzından kaçan bir söz her şeyi ele verdi. Canlı yayında torunundan bahsederek herkesi şaşırttı. Peki Müge Anlı'nın torununun ismi ne? İzleyiciler bir anda sosyal medyadan Müge Anlı'yı araştırmaya başladı.

Müge Anlı Torun Sahibi mi?

Herkesin araştırmakta olduğu bu detay sonrasında Müge Anlı'nın torunundan söz ettiği görüldü. İsmi çok merak ediliyordu. Ancak bir süre sonra öğrenildi ki torun dediği aslında kızının köpeğiymiş. Kızının köpeği ile olan arası o kadar iyi ki ona torunu muamelesi yapıyor.

Köpeğiyle Fotoğraf Paylaşıyor

İsmi Lokum olan köpekle beraber Instagram'da yaptığı paylaşımlar büyük dikkat çekmekte. Bu nedenle hayranları daha önceden ondan torun olarak bahsedildiğini biliyordu. Ancak ünlü sunucuyu yalnızca canlı yayında takip edenler şaşkınlığını gizleyemedi. ATV'de sunduğu programdaki bu sözleri güne damgasını vurdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert, zaman zaman eğlenceli anlara sahne olabiliyor.