Müge Anlı’nın Yaşadıklarını Duyunca Göz Yaşlarınızı Tutamayacaksınız! Hayat Mücadelesi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’nın Yaşadıklarını Duyunca Göz Yaşlarınızı Tutamayacaksınız! Hayat Mücadelesi Ortaya Çıktı!

ATV ekranlarının vazgeçilmez ismi olan Müge Anlı'nın ilk çalıştığı yer herkese şaşkına çevirdi. Başarılı ve yetenekli sunucu Müge Anlı'nın tırnaklarıyla kazıya kazıya geldiği nokta şok etkisi yarattı. İşte haberin tüm detayları...

Müge Anlı’nın Geçmişte Hangi Mesleği Yaptığı Ortaya Çıktı. Ünlü Sunucunun Hayat Mücadelesi!

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı, kariyer hayatındaki geçmişi ile herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü sunucunun bilinmeyen yüzü izleyicileri duygulandırdı. Başarılı bir kariyer hayatına sahip olan Müge Anlı'nın eskiden hangi yerde çalıştığı ortaya çıktı.

19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. Bunun ardından Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Hukuk bölümünde yüksek lisans yaptı. Kariyerinde çok başarılı olan Müge Anlı, tüm Türkiye tarafından tanınıyor. Araştırmacı tavrı, diksiyonu ve sorgulayıcı karakteri ile birçok olayın sır perdesini aralıyor. Orman yangınlarına yaptığı yardımlarla sosyal medyada gündem olan Müge Anlı, pek çok insanın elinden tutmayı da ihmal etmiyor. Aşevinin kurucusu olan Müge Anlı, kariyer hayatında attığı ilk adım ile birlikte magazin gündemine geldi.

Müge Anlı’nın kariyer serüveni…

Kariyerine stajyer olarak başlayan Müge Anlı, ilk stajını Kanal 6'da yapmış. Kamera arkasında stajyerlik yapan Müge Anlı, televizyonculuğun en renkli ve yaratıcı kısmının kamera arkası olduğunu dile getirdi. Ardından kısa süre sonra yönetmen yardımcılığına yükseldiğini söyleyerek hiç ilgisi olmayan bir işe girdiğini belirtti.

Magazin bölümünde Kenan Erçetingöz'ün teklifi ile ‘Top Secret’ dergisinde köşe yazarlığı yaptı. Magazin gazeteciliği serüveni de Müge Anlı'nın bu şekilde başlamış oldu. Ardından kamera önü hayatına adım atan Müge Anlı, ‘Dobra Dobra’ isimli magazin programı ile ekranlara geldi. Bunun dışında ‘Pakize Suday ile Kanal D’ programını sunmaya başladı. Şimdi ise senelerdir ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında kariyer yapmayı sürdürüyor.