Müge Anlı'nın Torunu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Anne Anne Oluyor..

Müge Anlı'nın Torunu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Anne Anne Oluyor..

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı programında şok anlar yaşandı. Torunu olduğu itiraf eden Müge Anlı, ikinci bir evlilik mi yaptı? Anneanne olduğunu ifade etmesi sonrasında gerçekler bir bir açıklandı. Canlı yayındaki itirafını duyanlar torununun kim olduğunu merak ediyor. İşte Müge Anlı'nın açıklaması...

Müge Anlı, canlı yayında öyle açıklamalarda bulundu ki duyanlar şaşırdı. Seyirciler, Müge Anlı'nın ikinci defa mı evlilik yaptığını merak ediyor. Çünkü anlaşılan o ki ünlü sunucunun bir torunu var. Canlı yayın esnasında söyledikleri büyük ses getirdi. Torununu özlediğini açıklayınca kimse ne diyeceğini bilemedi. Peki Müge Anlı anneanne oldu mu?

Torununu Özledi

Programda yayın yaparken bazen torununu özlediğini dile getirdi. Müge Anlı'nın bu sözleri bir şekilde yanlış anlaşıldı. Torunu olarak bahsettiği kişinin kim olduğunu duyduğunuzda büyük şok yaşayacaksınız. Başarılı sunucunun zaman zaman mecazi anlamda kelimeler kullandığı görülüyor. Programda cinayet ve çeşitli olayları çözmenin haricinde çok neşeli bir kadın olduğunu söyleyebiliriz.

Torunu Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'nın torunu kimmiş öğrenildi. Lokum isimli köpeğinden bahsederken torun lakabını kullanıyor. Haliyle kendisine çok yakın gördüğü için muhtemelen kızının köpeğine böyle bir isim takmış vaziyette. Programda kimi zaman heyecanlı anlara sahne olan Müge Anlı, son sözü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yanlış anlaşılmayı öğrenen seyircilerin yüzünde ise tebessüm oluştu.