Müge Anlı'nın Sakladığı Sır Gün Yüzüne Çıktı! Herkesin Merak Ettiği Detay İfşa Oldu!

Müge Anlı'nın Sakladığı Sır Gün Yüzüne Çıktı! Herkesin Merak Ettiği Detay İfşa Oldu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan gelişmeler herkesi şok etti. Müge Anlı, programa öyle bir iz ile katıldı ki görenler inanamadı. Parmaklarındaki şeyin ne olduğu çok sonradan anlaşıldı. Günden güne fark edilen bu görüntü sosyal medyaya düştü. ATV'deki programda neler yaşandı?

Müge Anlı, canlı yayında sunuculuk yaparken önemli bir detay ile gündeme düştü. Elindeki kınaya benzeyen şeyin ne olduğu araştırılmaktaydı. Dövme olduğu iddia edilen şey görününce bir anda herkes soru sormaya başladı. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayın yapan ünlü isim, nasıl bir açıklamada bulundu? Merakla beklenen gelişmelere bir yenisi daha eklendi diyebiliriz.

Parmaklarında Ne Var?

Müge Anlı'nın parmaklarındaki şeyin dövme olduğu düşünülüyordu ancak gerçek bambaşka çıktı. Hint kınası yaptığı görülen ünlü isim bu hamlesiyle adından söz ettirdi. Hafta başından sonuna kadar yaptırdığı hint kınasının izleri zamanla silinmekte. Anlaşılan o ki hint kınası yaptırdı ve bu durum izleyicilerin garibine gitti.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Müge Anlı'nın sosyal medyaya vakalarla değil de parmaklarındaki kına ile gündeme gelmesi herkese tebessüm ettirdi. Zaman zaman özel hayatı ile de gündem olan ünlü sunucu sempatikliği ile milyonların kalbini kazanıyor. Aynı zamanda gazeteci özelliği de büyük oranda kendisini başarılı hale getirdi. ATV'nin vazgeçilmez programlarından birini sunmaya devam etmekte.