Müge Anlı'nın Neden Boşandığı Ortaya Çıktı! Müge Anlı Eşini Resmen Bir Çırpıda Boşamamış..

Müge Anlı'nın Neden Boşandığı Ortaya Çıktı! Müge Anlı Eşini Resmen Bir Çırpıda Boşamamış..

Müge Anlı, ATV'deki program sunuculuğunun yanı sıra kimi zaman özel hayatı ile de izleyicilerin merak ettiği bir isim. Daha önce yaptığı evlilik ve sahip olduğu çocukla beraber boşanmasındaki nedeni duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Şiddet iddiaları ortalığı kasıp kavurdu. Peki Müge Anlı konuyla ilgili neler söyledi?

Müge Anlı, geçmişte yaptığı evlilikle gündeme gelmişti. Kendisi, ATV'de sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile milyonlara hitap ediyor. Kimi zaman cinayet kimi zamansa çeşitli kayıp ihbarları üzerine yaptığı çalışmalar neticesinde gerçeklerin peşinde koşuyor. Ancak özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgiye sahip değiliz. Fakat kendisiyle aynı sektörde çalışan biri olan Burhan Akdağ ile olan evliliğine ilişkin bazı iddialar ortaya atılmıştı. 1999 yılında evlenen eski çift, bu evlilikten bir de çocuk sahibiydi. Kızları Lidya ile üç kişilik bir aile olmuşlardı. Ancak bazı gelişmeler sonrasında ayrıldıkları ortaya çıktı. 2008 yılında boşanan çiftin ayrılma nedeni neydi?

Şiddet İddiaları Gündemi Çalkaladı

Burhan Akdağ'ın Müge Anlı'ya şiddet uyguladığı iddia edilmişti. Boşanma nedeni olarak geçimsizliğin yanı sıra şiddet iddialarının gündeme gelmesi izleyicileri de şaşırttı. Çift, boşandıktan sonra Burhan Akdağ yeni bir kitap bile çıkardı. Koynumdaki Yılan adını verdiği kitapta geçmişteki evliliğine de değinmişti.

Müge Anlı Özel Hayatı Merak Ediliyor

Müge Anlı'nın özel hayatına dair çok fazla detay bulunmasa da zaman zaman izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bir programında erkek kardeşinden bahseden Müge Anlı, onun kendi programında çalıştığını söyleyerek izleyicileri heyecanlandırmıştı. Zaman zaman kendi özel hayatına ilişkin ufak çaplı bazı bilgiler elde ediliyor.