Müge Anlı'nın Gizlenişinin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Müge Anlı Resmi Olarak Açıkladı!

Müge Anlı'nın Gizlenişinin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Müge Anlı Resmi Olarak Açıkladı!

Müge Anlı, son zamanlarda gündem olmayı başarıyor. Bu sefer gizli bir şekilde Sultanahmet'e gittiği fark edilince sosyal medyada çok konuşuldu. Arkadaşı kendisini ifşa etti ve bu kişinin aslında Müge Anlı olduğunu ortaya çıkardı. Peki ATV'deki ünlü sunucu nasıl yanıt verdi?

Müge Anlı, Sultanahmet'e giderek orayı gezdi. Ramazan'da buraya gelmeyi çok sevdiğini belirten ünlü isim, gözlük ve maske ile iyice kamufle oldu. Kendisiyle fotoğraf çektiren arkadaşı ise onu ifşa etti. Peki sevilen isim neden tanınmaz hale gelmişti? İşte yaptığı paylaşım ve çok daha fazlası haberimizde...

Müge Anlı'yı Görenler Tanıyamadı!

Başörtüsünün yanı sıra maske ve gözlük de takan Müge Anlı, hiç alışık olmadığımız şekilde görüntülendi. Başarılı sunucuyu bu halde görenler gözlerine inanamadı. Söz konusu gelişmeyle birlikte Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gerçekler ortaya çıktı. Arkadaşı fotoğrafını çekerek onu etiketledi ve bu durum büyük dikkat çekti.

Neden Gizlendiğini Açıkladı!

Ramazan'da Sultanahmet'i ziyaret ederek maneviyat sağlayan ünlü isim, arkadaşı kendisini paylaşınca hikayeyi alıntıladı ve şu sözleri ekledi: "Aşk olsun. Hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor" Onu görenler bu ifadesinden sonra çok şaşırdı ve Müge Anlı'yı bir kez daha takdir etti.