Müge Anlı'nın Gizemli Kızı Tekrar Ortaya Çıktı! Müge Anlı'nın Kızı Bakın Nerde Ortaya Çıktı

Müge Anlı'nın Gizemli Kızı Tekrar Ortaya Çıktı! Müge Anlı'nın Kızı Bakın Nerde Ortaya Çıktı

Müge Anlı ve kızı arasında bilinmeyenler gözler önüne serildi. Lidya neden hiçbir şekilde gözükmüyor. Merak edilen sorular ve yanıtlar tek tek ortaya çıktı. İkili hakkında bilinmeyenler ve dahası haberimizde yerini alacak. Müge Anlı'nın gizemli kızı ile daha önce yaptığı evlilikler haberimizde...

Müge Anlı, gündeme gizemli kızı ile geliyor. Kendisi, medyadan uzak tuttuğu kızı ile adından söz ettirmekte. Lidya'nın kim olduğu merak ediliyor. Özellikle de son zamanlarda adından daha fazla söz ettirdiği görülmekte. Kendisi hakkındaki gerçekler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Kızı hakkında tam olarak neler biliyoruz?

Müge Anlı'nın Kızı Kim?

Müge Anlı'nın kızı Lidya 2022 yılında doğdu. 20 yaşında basacak olan Lidya için üniversite sınavına hazırlandığı iddia edilmekte. Dolayısıyla kendisinin fotoğrafı ile boy kilo oranı da sorulmakta. Ortalama 162 boy ve 49 kilo olduğu belirtiliyor. Lidya'nın medyadan uzak kalması ise Müge Anlı'nın yönlendirmesi ile olmuş bir şey.

İki Kez Evlendi!

Müge Anlı, daha önce Burhan Akdağ ile iki kez evlendi. Ancak son boşanmasında şiddet gördüğünü iddia etti ve öyle boşandı. Öte yandan kızının velayetini de aldı. Babası ile uzun yıllar görüştürmediği belirtiliyor. Sonrasında Burhan Akdağ'ın "Koynumdaki Yılan" isimli kitabı yazdığı bilinmekte.