Müge Anlı Programı Sezon Finali Yaptı!

Müge Anlı Programı Sezon Finali Yaptı!

Müge Anlı programı sezon finalinde ilginç olaylar yaşandı. Müge Anlı resmen ayrıldığını duyurdu. Yerini kime kaptırdı? Yarım kalan olaylar çözülecek mi? Kimden hakaret sözler duydu?

Uzun bir süredir binlerce olayı ele almış ve sadece 1 yıl içerisinde 300 ü aşkın cinayet aydınlatmış olan Müge Anlı, Cuma sabahı ekranlara vedasını duyurdu. Veda sırasındaysa bir zamanlar kavgalı olduğu bilinen ismi anmadan da geçmeyen Müge Anlı, izleyicilerini şok içerisinde bıraktı!

Olay Yarım Kaldı!
Sezon finali ile reyting rekorları kıran başarılı program Büyükşen olayının çözülüp çözülmeyeceği ise büyük merak konusu oldu. Tüm şüpheler çelişkili konuşmaları ve tavırlarından Büşra`ya odaklanmışken; sezon finalinde konuşması beklenen Büşra sessizliğini korumaya devam etti. Tüm bunların yanında Müge Anlı`nın yerine bir dönem kavgalı olmuş olduğu ismin gelecek olması büyük bir yankı uyandırdı! O isim kim ?


Şok Sözler!
Sevilerek izlenen programın sezon finalinde Müge Anlı`nın hayranı kendisine "Her sabaha sizinle başlıyorum. Temmuz ve Ağustos bir an önce bitsin diye dua edeceğim. Sabahların sultanısınız" sözlerini paylaşınca Müge anlı ise "Sabahların sultanı Seda Sayan`dır. Şimdi onun ünvanını almayalım" sözlerini paylaştı. Bunun üzerine ise Seda Sayan ve Müge Anlı arasında buzların erimiş olduğu görülmüştü ancak bir skandal olay Müge Anlı ve Seda Sayan`ın yeniden aralarının bozulacağına işaret etti.

 

Müge Anlı Veda Ediyor!
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının adının değişecek olması iddia konuları gündeme gelirken; programın sunucusu olan Müge Anlı`nın da programdan ayrılacak olması gündemi şok etti. Bir ödül töreninde Seda Sayan, Müge Anlı`ya "İnsan bir öper ya. Öküz gibisin öküz" sözlerini söylemişti. Şimdi ise kendisine "Öküz" diye hitap eden Seda Sayan`ın Müge Anlı`nın programında sunuculuk yapacak olması iddiaları yer aldı.

Sevilerek takip edilen programın Eylül ayında ise ekranlarda olması beklenmekte.