Müge Anlı'nın Evliliği Neden Bitti? Şok Eden Gerçekler Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'nın Evliliği Neden Bitti? Şok Eden Gerçekler Ortaya Çıktı!

Müge Anlı, son zamanlarda geçmiş evliliği ile gündeme geliyor. Başarılı sunucu, ATV'de yayın hayatına devam etmekte. Peki ya evliliği neden sona ermişti? O dönem magazin gündeminden düşmeyen isim, herkesi şaşkına çevirdi. İşte Müge Anlı ile ilgili merak edilenler...

ATV'de sunduğu program ile gündeme gelen Müge Anlı, herkesi şaşırttı. Geçmiş yıllardaki evliliğiyle tekrardan adından söz ettiriyor. Ünlü ismin yaptığı evlilikle beraber bir kız çocuğu bulunmakta. Peki ya evliliği neden sona erdi? Burhan Akdağ ile iki kez evlenmişti. İkili bir türlü anlaşamadı ve sonunda boşandı. Üstelik daha sonra Müge Anlı hakkında bir kitap dahi yazıldı. Bu kitabı yazan da eski eşiydi.

Kariyerine Hızlı Başladı!

Müge Anlı Dobra Dobra ve Mektubunuz Var gibi programlarla televizyon dünyasında tanınmaya başladı. Sonrasında ise en büyük patlamayı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaptı. Daha sonra yıllarca reyting rekoru kıracak bir konsept geliştirdi. Kendisini taklit eden ve aynı yoldan ilerlemeye  çalışan pek çok isim bulunuyordu.

Şiddetten Ötürü mü Boşandı?

Müge Anlı'nın darp raporu alarak şiddet gördüğünü belirtmesi ve evliliğini sona erdirmesi ise çok konuşuldu. O dönem magazin gündeminden düşmeyen ünlü, daha sonra özel hayatını televizyonda paylaşmamaya karar verdi.