Müge Anlı'nın Eski Dostundan Üzücü Haber Geldi!

Müge Anlı'nın Eski Dostundan Üzücü Haber Geldi!

Müge Anlı'nın eski dostu olarak bilinen ve uzun zamandır programda yer almış bir isimden üzücü haber geldi. Bu gelişme sonrasında Müge Anlı'nın da devreye girip girmeyeceği merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız.

Müge Anlı ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Peki ya bizler neler biliyoruz? Eski dostu Arif Verimli'nin neler yaşadığını duyanlar çok üzüldü. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tüm gerçekler ortaya çıktı.

Arif Verimli'den Üzen Paylaşım

Arif Verimli, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki kendisiyle ilgili bilinmeyenlere yer verildi. Ünlü ismin acı dolu paylaşımı sonrası kendisini sevenler ona destek çıktı.

Dayısını Kaybetti

Arif Verimli, yaptığı paylaşımda "11 yaşımda küçücük bir çocukken beni alıp yazları Muş'a götüren, yediren,içeren,gezdiren,evlat muamelesi yapan,gerçek bir İnsan, kişiliğimin gelişiminde çok etkili Dayım Avukat Şerafettin Kaya'yı kaybetmişiz.. Bana haber verilmemiş, dün öğrendim.. O kadar üzgünüm ki.. Sarsıldım!" ifadesine yer verdi. Bu gelişmeden sonra kendisine başsağlığı mesajları iletildi.