Müge Anlı'nın Dudağına Neden Dikiş Atıldı?

Müge Anlı'nın Dudağına Neden Dikiş Atıldı?

ATV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ilginç olaylar yaşandı. Ünlü sunucunun dudağının dikişli olduğu görüldü. Kendisinden gelen açıklama ise şaşırttı. Son dakika gelişmelerini aktarıyoruz.

ATV programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki olay büyük dikkat çekti. Ünlü sunucunun dudağına dikiş atılmış halde programa gelmesi gündem oldu. Şimdi ise bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Müge Anlı'daki bu durum bir anda dikkatleri üzerine çekmeye yetti. Ünlü isim, sonradan yaptığı açıklamada tüm soruları yanıtladı.

Dudağına Dikiş Atıldı!

Dudağına ne olduğu izleyiciler tarafından soruldu. Ünlü sunucunun başına kötü bir şey mi geldi merak edildi. Ancak yine de güncel detaylar ışığında çeşitli ifadelere yer verilecek. Müge Anlı, canlı yayında açıklamayı tercih ederek kendisiyle ilgili bilgi verdi. Dudağına ne olduğunu öğrendiğinizde sizler de çok şaşıracaksınız.

Köpeği Isırmış!

Müge Anlı'dan gelen açıklamada "Ben yine yayına geldim. Makyaj ile kapatırım diye düşündüm. Ama kan durmayınca arkadaşımı aradım sonra fotoğraf attım. O da bir doktora attı fotoğrafı 'dikiş atmamız gerekiyor' dedi. O yüzden dikiş attırıp geldim. "Köpeği ısırdı" falan diye yazmayın. Çocuğun da suçu yok, suç benim." ifadesine yer verildi.