Euro 37,02 %0,04
Dolar 34,23 %0,05
Sterlin 44,38 %-0,15
Altın 3.015 %0,79

Müge Anlı'nın Dillere Destan Aşk Hikayesi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'nın ATV'deki sunuculuk kariyeri dışında özel hayatı çok merak ediliyor. Ünlü ismin daha önce yaptığı evlilik ve boşanmaya dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı kiminle evlendi? Müge Anlı'nın boşanma nedeni ve çocuklarına dair bazı bilgileri paylaşıyoruz.

Müge Anlı'nın Dillere Destan Aşk Hikayesi Ortaya Çıktı!
Google News

Müge Anlı, televizyon sektöründe uzun süredir var olan bir isim. Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunmadan önce farklı kanallarda ve özellikle de magazin sektöründe çalıştı. Gazeteci kimliğinin haricinde magazin alanında önemli başarılara imza atan isim, ilk evliliğini Burhan Akdağ ile gerçekleştirdi. Vatan Gazetesi'nin Magazin Müdürü pozisyonunda da görev yaptığı biliniyor. Burhan Akdağ'ın ise o dönem televizyon sektöründe önemli bir konumdaydı.2002 yılında doğan Lidya isimli kızları ile dünyaları renklendi. Ancak ikisi arasında yaşanan bir sorun gündeme bomba gibi düştü. Daha sonra boşanma işlemleri başladı.

Müge Anlı Neden Boşandı?

Ünlü sunucunun boşanma nedeni şiddete uğradığı yönündeydi. Daha sonra ikilinin boşanması gerçekleşti ve aralarındaki ilişki de sona erdi. Burhan Akdağ ise kendi penceresinden yaşanan olayları kitabına aktarmayı tercih etti. Yazdığı kitabın ismi ise Koynumdaki Yılan olarak biliniyor. 2008 yılındaki boşanma davası o dönem de gündemdeydi. Ancak şu sıralar ününe ün katan Müge Anlı'nın karşısında daha çok çıktığını söylemeliyiz.

Bir de Kızları Oldu

Evlilik süresi boyunca Lidya isimli bir kız çocukları dünyaya geldi. 2002 yılında doğan Lidya, basında çok fazla gözükmüyor. Bizzat annesinin isteği doğrultusunda Lidya'nın ekranlara çıkmadığı belirtilmekte.

<