Müge Anlı'nın Çağrısına Esra Erol'dan Öyle Bir Cevap Geldi ki Herkes Şokta! Müge Anlı ve Esra Erol Kavgası Düğünede Yansıdı..

Müge Anlı'nın Çağrısına Esra Erol'dan Öyle Bir Cevap Geldi ki Herkes Şokta! Müge Anlı ve Esra Erol Kavgası Düğünede Yansıdı..

Müge Anlı ve Esra Erol arasındaki tartışma farklı bir boyut kazandı.İkili ile ilgili öyle şeyler söylendi ki şok etkisi yarattı. Müge Anlı, düğününe çağırdığı Esra Erol'dan nasıl bir yanıt aldı? İşte güncel gelişmelerle birlikte yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak...

Müge Anlı, son dönemde büyük ilgi çekiyor. ATV programında sunuculuk yapan ünlü isim, herkesi şok etti. Canlı yayında yaptığı açıklama sonrasında evleneceğini duyurmuştu. Kiminle hayatını birleştireceği çok merak edilmişti. Dolayısıyla evleneceği kişinin adını da açıklamıştı. Şimdi ise Esra Erol ile aralarında yaşananlardan ötürü gündeme geldiği görüldü.

Nikah Davetini Red mi Etti?

Müge Anlı'nın Esra Erol'a nikah davetiyesi gönderdiği ancak Esra Erol'un oralı bile olmadığı söyleniyor. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte herkes şok üstüne şok yaşayacak. Kimse böyle bir yanıt beklemiyordu. İddialar doğrultusunda ikili arasında böyle bir gelişme yaşandığı söylendi.

Araları Tekrar Bozuldu

Eğer nikah davetiyesini gerçekten reddettiyse ikili arasındaki iletişimin iyice sekteye uğradığı söylenebilir. ATV'de program sunan iki başarılı ismin yıldızları bir türlü barışmıyor.