Müge Anlı'nın Bir Çocuğu Daha Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Duyunca Canlı Yayını Kesti..

Müge Anlı'nın Bir Çocuğu Daha Olduğu Ortaya Çıktı! Müge Anlı Duyunca Canlı Yayını Kesti..

Müge Anlı'nın bir çocuğu daha ortaya çıkınca herkes şaşırdı. Ünlü sunucunun kaç çocuğu var? ATV programındaki bu gelişme ile birlikte canlı yayın bir anda durduruldu. Ünlü sunucu şimdi ne yapacak? İşte Müge Anlı'nın herkeslerden sakladığı çocuğunun ismi ve hakkında bilgiler...

ATV'de program sunmakta olan Müge Anlı, herkesi şaşırttı. Normalde özel hayatından çok bahsetmez. Ancak kızı ile ilgili sarf ettiği sözlerle onu tanıtmış oldu. Üstelik sosyal medya hesabı üzerinden de paylaştığı fotoğraflar ile kızının kim olduğu anlaşılıyor. Kızının ismi ve doğum tarihi merak edilmekte. İlk ve tek evliliğinden olan kızı ile ilgili bilinmeyenleri açıklayacağız. Burhan Akdağ ve Müge Anlı'nın çocuğu olan Lidya kimdir?

Bir Anda Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'nın bir çocuğu olduğu haberi kısa süre içerisinde sosyal medyada yayınlandı. Canlı yayında ortaya çıkan bu ifade sonrasında yayının kesildiği belirtildi. Peki Müge Anlı'nın kızı hakkında neler biliyoruz? Sosyal medyada dahi çok fazla gözükmeyen kızı ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı'nın Kızı Kim?

Müge Anlı'nın kızı olan Lidya 2002 doğumlu. Kendisinin lise öğrenimini tamamladığı ve üniversiteye gittiği belirtiliyor. Üniversite kısmıyla ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi. Fakat Müge Anlı'nın kendisini medyadan saklaması gözden kaçmadı. Onun magazin gündemi ve televizyon ile meşgul olmasını istemiyor.  Dolayısıyla özel hayatını gizli şekilde yaşamayı tercih eden Anlı, yaptığı bu hamle ile de takdir edilmekte.