Müge Anlı'nın Başlamasıyla bir Olay Daha Gün Yüzüne Çıktı!

Müge Anlı'nın Başlamasıyla bir Olay Daha Gün Yüzüne Çıktı!

Müge Anlı'da otobüs muavini ile kaçtığı belirtilen genç kadın hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Zorla onun yanında kaldığı ve bir şekilde ailesine ulaşamadığı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili neler biliniyor tek tek ortaya çıktı. İşte dolandırıcı olduğu belirtilen muavin hakkında detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran gelişmeler şok etkisi yarattı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası gözler önüne seriliyor. Dikkat çeken programda öyle olaylar meydana geldi ki izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. İşte Otobüs muavini ve 24 yaşındaki genç kızın başına gelen detaylar haberimizde yerini aldı.

Otobüs Muavini ile Kaçtı!

24 yaşındaki genç kız, bir anda otobüs muavini adam ile kaçtı. Evli olmasına rağmen adamla kaçtığı ve dini nikah kıydığı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında kendisinin elinde zorla yaşadığı da iddialar arasında yerini aldı. Mahrem görüntülerinin adamın elinde yer aldığı iddiası büyük ses getirdi.

İş Arkadaşından Şok İddia

Öte yandan canlı yayına bağlanan bir şoför ise yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Açıklamasında "Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon'a getirtiyor ve kandırıyor. Bu kişi herkesi dolandırıyor. Zaten işe girdiğinde hemen atılıyor. Millet bundan usanmış"  ifadesine yer verdi.