Müge Anlı'nın Aşk Hayatı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Müge Anlı Bu İddialara Çok Sert Yanıt Verdi!

Müge Anlı'nın Aşk Hayatı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Müge Anlı Bu İddialara Çok Sert Yanıt Verdi!

Birçok seyirci Müge Anlı`yı; ATV ekranlarında sunmakta olduğu program ile tanıyor. Müge Anlı'ya iftira mı atıldı? Müge Anlı hamile mi? Müge Anlı için eski eşini mi terk etti? Müge Anlı bu iddialara sessiz kalmadı.

Sarı Papatya olarak isimlendirilmiş olan Müge Anlı, cinayetlerin ortaya çıkarılmasında ve kayıp, kaçırılma gibi olayların çözülmesinde etkin bir rol almakta. Sevilen ismin ise kariyeri üçer beşer çıktığı görülmekteyken özel hayatı ise bir çok hayranı tarafından merak edilmekte. Müge Anlı`nın özel hayatında neler yaşanıyor?

İki Kere Nikah Masasına Oturmuş!

Müge Anlı`nın aynı kişi ile iki kere nikah masasına oturmuş olduğunu bilen kişi sayısı yok denecek kadar azdır. Kanal 6 `da çalışırken; ne kadar ilginç olsa da evli ve çocuklu bir adam ile aşk yaşamış olan Müge Anlı, Burhan Akdağ isimli Magazin müdürü ile evlenmeye karar vermiştir. Burhan Akdağ ise eşinden boşanmış ve Müge Anlı ile evlenmiştir!

Müge Anlı Yüzünden Terk Etmiş!

1933 yılında ise eşini ve çocuklarını Müge Anlı yüzünden terk etmiş olan Burhan Akdağ, Müge Anlı ile evleniyor. Lidya Müge isimleri bir kız çocukları dünyaya gelmiş. Sonrasında ise Müge Anlı`nın kariyerindeki yükseliş Burhan Akdağ`ı etkiliyor ve çift 2008 yılında olaylı bir durum ile boşanıyor! Müge Anlı`nın iddiasıysa Burhan Akdağ`dan şiddet görmüş olduğu, sizce devamında neler oluyor?

Koynumdaki Yılan Kitabı!

Burhan Akdağ, Müge Anlı`dan boşandıktan sonra "Koynumdaki Yılan" isimli bir kitap çıkarmış ve Anlı hakkında ise skandal iddialara yer vermiş olduç Burhan Akdağ ile Müge Anlı`nın araları çok kötü ki, Müge Anlı kızının velayetini almış olduktan sonra ise babası ile görüşmesine asla ve asla izin vermemekte. Burhan Akdağ geçtiğimiz yıl ortaya skandal bir iddia atmıştı! Müge Anlı`nın hakkında; ; “Müge’nin hamile olduğunu söylesem? Evleneceği kişinin boşanmasını bekliyor”  sözlerini söyledi! Müge Anlı üzerine atılmış olan iddialara ise şok yanıt verdi!

Müge Anlı`nın avukatı olan Eylem Kahraman, olaya girmiş oldu ve çıkan bu iddialar üzerine yasal işlem başlatacağını da açıklamıştı. Burhan Akdağ`ın iddiaları mahkemede yer aldı.