Müge Anlı'dan Üzücü Haber Amaliyat Masasına Yatıyor..

Müge Anlı'dan Üzücü Haber Amaliyat Masasına Yatıyor..

Müge Anlı'nın estetik yaptıracağı haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Üstelik iddialar doğrultusunda Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı'yı estetikli görmek istiyor. Peki yeni evli çiftten bir açıklama geldi mi? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde yerini alıyor.

Müge Anlı ile ilgili ortaya çıkan detay şok etti. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun kendisinden estetik yaptırmasını istediği iddia ediliyor. Bu gelişme sonrasında yaşanacaklar ise gözler önüne serildi. Sosyal medyada tepki çeken video ile ilgili son gelişmeleri aktarıyoruz.

Müge Anlı Estetik mi Yaptıracak?

ATV programında sunuculuk yapan ünlü ismin estetik yaptırıp yaptırmayacağı merak ediliyordu. Ortaya çıkan gelişme ile birlikte bazı detaylara yer verildi. Eşinin isteği üzerine çeşitli dolgu ve gerdirme işlemleri yapabileceği belirtilmekte. Ancak bu konuda henüz resmi açıklama yapılmadı. Veya kendisini estetik yaparken görüntülemedik.

Evlilik Kararını Böyle Duyurmuştu!

Müge Anlı, programının sezon finali öncesinde yaptığı bir açıklamada, evleneceğini duyurmuştu. Açıklamasını ise  “Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu” ifadesiyle yapmıştı.