Müge Anlı'dan Suriyelilere Tarihi Ders! Müge Anlı Canlı Yayında Git Suriye Ülkeni Savun..

Müge Anlı'dan Suriyelilere Tarihi Ders! Müge Anlı Canlı Yayında Git Suriye Ülkeni Savun..

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşanan bir gelişme dikkat çekti. Müge Anlı, Suriyeli adama öyle bir söz söyledi ki yayındakiler alkışlamaya başladı. Peki programda neler oldu? Suriyeli adama söyledikleri sonrasında milyonlarca kişinin takdirini kazandı ve sosyal medyada gündem oldu.

Müge Anlı'nın canlı yayın esnasında Suriyeli adama gösterdiği tepki çok konuşuldu. Sosyal medya gündemine taşınan bu detayla birlikte pek çok kişi yaşanan gelişmeleri yakından takip etti. 13 yaşındaki Celal Seyit'in kaybolması sonrasında neler olduğu merak ediliyordu. Yapılan çeşitli araştırmalarla birlikte Suriyeli bir kişinin evinden ruhsatsız tüfek çıktı.

Ruhsatsız Tüfeğe Tepki Gösterdi!

Ruhsatsız tüfek sahibi olan kişiye tepkisini belli eden Müge Anlı, kişinin kendisini savunması üzerine " O kadar silaha meraklıysan gidip ülkeni korusaydın! Vatanını satan Türkiye'ye nasıl ihanet eder anlayın" sözlerini sarf etti. O esnada programdan büyük alkış aldı. Bu gelişme sonrası yalnızca program değil aynı zamanda sosyal medyada da bu olay konuşuldu.

Müge Anlı Takdir Edildi!

Müge Anlı, yerinde ve dobra sözleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişi, yaşanan bu gelişmelere karşın ATV programının reytinglerde iyice yükseliş yaşayacağı düşünülüyor. Müge Anlı'nın bu hamlesi bir süre daha konuşulacaktır. Suriyeli adama verdiği yanıtla birlikte sosyal medyanın takdirini kazandı ve yüz binlerce kişi tarafından övgü dolu yorumlar aldı.